Ha felidegesít valaki akkor mennyi idő után tudsz úgy beszélni vele mintha misem történt volna?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 22:16
1/7 anonim válasza:
Attól függ mi miatt, ha apróság vagy csak én voltam hülye, akkor hamar, ha igazam volt és még ő van felháborodva, akkor nem szoktam kuncsorogni, ha nem akar beszélni utána, nem fog hiányozni.
2/7 anonim válasza:
Amint hat a kellő mennyiségű Xanax.
3/7 anonim válasza:
Veszek egy nagy levegőt, és 2 perc alatt le tudok higgadni.
4/7 anonim válasza:
Fél perctől pár hónapig tartó időn belül.
Könnyen felhúzom magam bármin, ugyhogy alapvetően ugyanolyan hamar le is eresztek. Tényleg gyakran leordítom valaki fejét aztán minden oké. Nem a legjobb hozzáállás de ilyen típus vagyok. :D
Ha viszont valaki nagyon mélyen megbánt pár hónapig is tudom forralni magamban a dühömet mire lecsillapodik és levegőnek tudom nézni az illetőt.
5/7 anonim válasza:
fúúh.. jó kérdés, hát nem 1-2 perc, haragtartó vagyok, eléggé zavarni szokott a dolog ami történt, bszkurálja az agyam, legalább 1 óra mig helyére teszem, persze attól is függ milyen mérvü dolog
6/7 anonim válasza:
Attol fugg ki es mivel bszta fel az agyam:)
Van olyan hogy 1 perc utan full nyugodt vagyok, a masik veglet, mikor honapokig hacsak ra gondolok indulatos leszek, aztan az ido haladtaval levegonek nezem es szarok ra, szamomra halott.
7/7 anonim válasza:
Akár rögtön is (csak nem érzem úgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!