Megéri játékba pénzt beadni?
Az ember sok mindenre ad ki pénzt úgymond "feleslegesen". Bár én nem nevezek valamit feleslegesnek, ami az egyén szórakozását szolgálja.
Mindössze azt kell szem előtt tartani, hogy ne lépj át egy egészséges felső korlátot.
Mondjuk több százezer forintot kiadni erre... ott már bizony fejben is bajok vannak. De én azt mondom, ha valamit szeretsz csinálni, arra pár ezer, vagy egy-két tízezer forintot (anyagi helyet függvénye) simán rá lehet áldozni.
Nem éri meg.
Ha népszerű havidíjas játékról van szó, találsz több tucat törtszervert. Ha nem korlátoz a magyar nyelv kb. orig. szinten vannak a legnépszerűbb szerverek, nincs minden sarkon két bug.
Hozzáteszem pl. a WoW havidíjat simán össze lehet szedni goldfarmolással/leveling-el. Nem egy ismerősöm csinálta anno, mikor még gamer körökben mozogtam. Heti 4-5 órán át húzták valaki karakterét/farmoltak goldot neki, aztán a tulajdonos utalta a pénzt. Csak megbízható ember kell hozzá.
Ha pay-to-win játékról van szó, játszani sem érdemes vele, nem hogy fizetni érte. Pénzzel vett előnnyel feszíteni a szegényebb/okosabb játékosokra hülyeség.
Ha kickstarterekre gondolsz, játékonként változik a válasz. Vagy benyúlják a pénzed és leáll a project, vagy 5 havonta hozzádvágnak egy frissítést kevés tartalommal hogy legalább reménykedj, vagy tényleg dolgoznak rajta, és kinövi magát a project. Én a Stranded Deep után megfogadtam hogy nem adok ki pénzt early-access/kickstarter játékért. Amíg nem látom a kész munkát, addig nem fizetek érte.
Annak amúgy gratulálok aki hitelbe veri magát játékok miatt. Szerintem egy normális ember prioritásainál nem XY játék van az első helyen, ha ürül a pénztárca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!