Kórházi adminisztrátornak hol lehet jelentkezni? A kórház főigazgatójának kell beadni életrajzot?
A közigálláson elvileg kint kellene lennie a meghirdetett helyeknek, bár talán tényleg a legjobban akkor jársz, ha személyesen mész be a kórházba.
A kórház oldalára is ki szokták tenni az álláshirdetéseket, mondjuk adminisztrátort sose keresnek (az házhoz megy), orvosból van hiány.
Az is jó ha van bent ismerősöd, nézz körül az ismerőseid körében, egy-egy kórházban sok ember dolgozik, hátha valaki tud pár szót szólni az érdekedben.
Az új emberek felvételével a humánpolitika, az ápolási igazgató foglalkozik inkább.
Magánkórházi állások pedig szerintem bármelyik portálon felbukkanhatnak.
Igen, szakképzett minimálbér, nekünk semmi pluszt nem adnak, csak az utazási támogatást.
Nálunk mindig túljelentkezés van, olyan is volt, hogy tőlem kérdezték, hogyan tudnának jelentkezni hasonló munkakörbe mint amiben dolgozom, pár kolléga rokona is várólistán van.
Munka az lenne, de a pénzhiány miatt évek óta igyekeznek leépíteni, ahol én dolgozom 3 éve még két ember volt, már csak egyedül szakadok meg. (Most pedig betegszabin vagyok, egy másik osztályról dobtak át egy szerencsétlent, hogy a saját munkája mellett végezze az enyémet is, mert nem volt szabad ember...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!