Hogy fogadjam el, ha ronda vagyok lány létemre?
NEM küldök magamról senkinek se képet, nem akarom még egy tucat embertől hallani/olvasni, hogy hát tényleg jó ronda vagyok és NEM kezdem el magam sminkelni, meg új hajat csináltatni, meg csinosabban öltözködni, már igy is sminkelem magam meg a hajam és az öltözködésem is normális, mégse vagyok szép.
Egész általánosban a kinézetem miatt csesztettek, meg most is pár ember az osztályba beszólogat emiatt. Meg volt már párszor, hogy mentem az utcán és szembejött egy pár fős baráti társaság és hallottam, miután elmentek mellettem, hogy mondták egymásnak, hogy milyen rusnya volt az a csaj, aki elment mellettük...
Az egészben az a legrosszabb, hogy én magamat nem is látom csúnyának :"D Sőt, mikor néha nézegetem magam a tükörben, kifejezetten aranyosnak találom magam, de mikor mondjuk visszanézek rólam készült fényképeket, nem győzök szörnyülködni, mert úgy festek szó szerint a fényképeken, mint egy szellemi fogyatékos. Nem tudom, hogy birok olyan fejeket bevágni, mikor nem látom magam. Meg ugye másoktól se nagyon kapok pozitiv visszajelzéseket...És elég nehéz ebbe beletörődni. Nem is tudok ennél megalázóbb dolgot elképzelni, mint mikor egy lánynak azt mondják, hogy ronda. Szerintetek ezt hogy lehet elfogadni?
Legalább írd már le mitől vagy ronda? Mert én tényleg nem láttam még ronda lányt. Csak előnytelen részleteket. Pl ha nem sportol/edz valaki akkor nem lesz jó teste soha az életben. Ha nem öltözik alkatához illő ruhákba akkor rémesen néz ki, akkor is ha maguk a ruhák szépek.
Egy ember sok apró részletből áll össze, ha a részletek megfelelőek akkor szép tőle. Ha téged csúnyának látnak akkor valamilyen részletek nagyon nincsenek jól rajtad. De változtatni biztos hogy lehet rajta. Csak rá kéne jönnöd hogy min kell változtatni. Mivel magadat nem tartod csúnyának ezért valószínű hogy te nem látod a hibáid amit mások észrevesznek.
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó, régebben volt, aki azt mondta, nagy az állam. És olyanokat szóltak be a haverjaival, hogy akkora állam van, mint a cipője orra, meg hogy olyan az állkapcsom, mint Bruce Willis-nek. Meg volt egy osztálytársam, aki mindig kinainak hivott, mert kicsik a szemeim..
A lényeg, hogy TE jól érezd magad a bőrödben. A sok bunkó paraszttal nem érdemes foglalkozni, mert még azt sem érdemlik meg. A "normális" ember nem a külső alapján ítél.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy senki sem "csúnya", főleg akkor nem ha az illető lány. Ne gondold azt, hogy ezt most csak azért írom mert "csak" meg akarlak nyugtatni, hanem mert tényleg így gondolom.
Üdv:17/F
Én tudom milyen a megaláztatás.
Tudom azt, hogy ha pszichésen terrorizálnak az ugyanolyan veszélyes, mintha minden nap péppé vernének.
Tudom azt, hogy ha valaki kegyetlenkedik, azt éppúgy nem lehet figyelmen kívül hagyni, elengedni a füled mellett, mintha behúznának egyet. Ha gyomorszájon vágnak, arra sem mondhatja senki, hogy ne figyelj oda..
Hogy mi erre a megoldás? Nem tudom. Talán nincs. Talán évek kemény munkája, hogy megacélozd a lelked, mint amikor a küzdő sportot űzők edzik egy testrészüket, hogy kevésbé fájjon az ütés.
Nekem mi segített? A környezetváltás. Elmentem egyetemre, ahol tökéletesen ki tudtam kerülni minden atrocitást és szociálisan érzékeny szakmát választottam, így később a munkatársak sem lesznek érzéketlen, gonosz emberek.
Hogy neked mi segíthetne? Konkrétan plasztika meg teljes átalakítás. Ha tényleg csúnya vagy, a gonosz, erőszakos emberek örökké meg fognak találni. Utcán megszólnak? Kegyetlenség, de sajnos férgek vannak, nem is kevesen. Változtatni nem szeretnél tovább így egy marad. Meg kell keményítened a lelked. Én megtanultam szelektíven hallani, ha valaki beszél hozzám és szemétkedik, elfordulok és egyszerűen nem hallom amit mond (nem tud bántani, mert nem hallom őt, mintha fülhallgatót raknék fel), mert máson kezdek gondolkodni (ez beválik, mert látja, hogy lesarom).
De az, hogy veled ennyire nyíltan erőszakosak legyenek.. Megvédeni nem tudod magad velük szemben, csak kizárni őket, illetve megkeményedni. Nekem a lelkem megacélozása nem sikerült, ugyanolyan sérülékeny vagyok, talán még jobban.
Remélem te megtalálod a módját annak, hogy ne bánthassanak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!