Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valahol nem tartom jogosnak a...

Valahol nem tartom jogosnak a dolgot, vagy ezt el kéne fogadjam? Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Barátaimról van szó és az ő viselkedésükről. Tiszteletben tartom hogy van magánéletük a párjaikkal, illetve azt is hogy a párjaik által új embereket ismernek meg vagy már meg is ismerték őket és barátságot is kialakitottak.

Viszont van mikor mesélik hogy ide-oda mentek többen (tehát nem csak ketten) és ilyen meg olyan jó volt (például elmentek bulizni, elmentek egy este meginni valamit, elmentek enni, mennek nyaralni stb), és csak az zavar az egészben hogy tőlem meg se kérdezték hogy lenne-e kedvem csatlakozni. Maga a gesztus zavar és rosszul is esik, mivel ha én tervezek valamit, nálam alap az hogy tőlük is megkérdezem hogy van-e kedvük csatlakozni (mivel nekem ők a társaságom, nincsen más).

Mit gondoltok? Jogos valahol vagy abszolút nincs igazam?

2015. jún. 12. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha jogos lenne, akkor mi lenne? Bírósági határozattal köteleznéd őket, hogy hívjanak el?

Vedd észre a dolgot és kész: ha eszükbe jutnál, amikor szerveznek valamit, elhívnának. Szerintem így érthető. Sose építs mindig ugyanarra a néhány emberre, hívj el másokat is, aztán hátha te is eszébe jutsz valakinek, ha olyan van.

2015. jún. 12. 20:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem.
2015. jún. 12. 21:45
 3/4 anonim válasza:
Szerintem beszélned kéne velük és el kéne nekik mondanod hogy mit is érzel.
2015. jún. 27. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem jogos. Én nem hívnám többet oket.
2016. aug. 27. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!