Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok a vécén ülve a...

Szoktatok a vécén ülve a telón netezni, játszani stb?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 12. 22:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mindig viszem magammal a telefont wc-re,van,h egy órán keresztül ott ülök és nyomkodom
2016. ápr. 13. 02:57
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

El nem tudom képzelni, hogy mi a jó ebben.

Akkor megyek tojni, mikor kell. Minek mennék máskor? Hogy aranyeresre toljam a fenekem? Ha meg a dolog után ücsörög.... nem bírnék szaros fenékkel olvasgatni.

Ha hobbizni akarok, azt nem a budin, hanem a szobámban teszem.

2016. ápr. 13. 08:10
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem, és nem is értem, mit lehet ott annyi időt eltölteni.
2016. ápr. 13. 08:41
 14/22 anonim ***** válasza:
15%

hiába van elszívó, hiába van nagy ablak, a wc az wc, a szarszag az ott van...nos abban ülni? neeem...

még a gondolattól is rosszul vagyok...

2016. ápr. 13. 09:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Én általában gyorsan végzek.De a telefon nagy wc-nél nálam van,mert tuti akkor csörren meg ha a nagy dolgomat végzem. Drága ismerőseim meg nem hagyják,hogy később vissza hívjam őket,hanem egymás után 3x képesek hívni :D

Viszont ha telefonon beszélek ott ülök még, ha egyedül vagyok akkor kihangosítom a telefont kitöröm magam majd lehúzom(de addig elnémítom a telefont: D )Ha írnak akkor vissza írok. De átlagban 5 perc alatt végzek és max 20 perc amint bent töltök,de ez kb hetente kéthetente 1 alkalom szokott lenni.

Én a saját szagaimtól nem vagyok rosszul érdekes mód. Na meg ki lehet szellőztetni se perc alatt és légfrissítő is van. Mondjuk megjegyzem nem kakkantok nagyon büdöset :D

Múltkor nem tudom ki volt a fürdőbe (ott a wc-nk) olyan szag volt,hogy nem bírtam megmaradni,pedig nekem muszáj volt készülődnöm. Hát teli fújtam légfrissítővel és huzatot csináltam pár perc alatt már meg lehetett maradni bent :D

De szerintem ha vki nagy wc.zik nem azon agyal,hogy bűzben ül :D

2016. ápr. 13. 10:17
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Egyrészt nincs okostelefonom / tabletem, másrészt alapból szarni megyek nem olvasgatni. Mindig a lehető legrövidebb időt töltöm a wc-ben, időm sem lenne az alatt a 3-4 perc alatt valami értelmeset csinálni.
2016. ápr. 13. 11:27
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
Persze a sok tejbetök vigyorinak meg se fordul a fejében, hogy más is használná azt a rohadt budit, és nem, nem újságolvasásra, meg kütyünyomkodásra meg szelfizésre. ;]
2016. ápr. 13. 11:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem szeretek sokáig a nagy büdiben ülni, ugyanis a szag még akkor is marad egy kicsit, miután lehúztuk. Meg esetleg másnak is kellene menni, úgyhogy nem trónolok sokáig. Elintézem és kész.
2016. ápr. 13. 12:34
 19/22 anonim ***** válasza:
43%

Ti láttatok már panelt, ahol NINCS ablak a vécében? Annyi panelház van, csak én lakom abban?

Nem szoktam, apám régen mindig újságot olvasott 1 órán át. Addig szarszag lengte körbe a lakást, én meg majd meghaltam a reggeli teli hólyagomtól.

Valaki ismeri a Seinfeld c. sorozatot? George elmegy szarni egy könyvesboltban, bevisz magával egy könyvet, amit utána meg kell vennie, és nem tudja eladni. Senkinek nem kell, mert a klotyón volt.

Na, én meg ilyen emberekkel nem akarok találkozni. Eddig sem volt a többség a tisztaság mintapéldánya, mennyi szar lehet egy egyszerű telefonon.

2016. ápr. 13. 14:58
 20/22 anonim ***** válasza:
34%

"1. Az téged miért zavar?"

Nem minden fürdőnek van ablaka és nem mindenhol megoldható a szellőztetés.

Van ahol a WC nem külön helyiség, hanem a fürdőben van a kád, a csap, a mosógép mellett. Amiket más szeretne használni.

Plusz egy családban nem csak egy ember van.

Rühellem amikor majd összepisilem magam és nem juthatok be a fürdőbe, mert öcsém kotlik. Vagy amikor már indulnék és nem tudok fogat mosni, mert valaki bent trónol.

Ezért zavar.

De sok értelme van a kérdésnek mert csak az van pozitívra pontozva aki bent szokott ülni fél órákat...

2016. ápr. 13. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!