Szoktatok a vécén ülve a telón netezni, játszani stb?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 22:14
3/22 anonim válasza:
Nem. 5 perc alatt letudom és kész. Utálom amikor más beköltözik és órákig pácolódik a bűzben.
4/22 anonim válasza:
Keresztrejtvény fejtés és szudoku.
5/22 A kérdező kommentje:
3-as, és ha lehúzza maga alatt a wc-t amikor kipottyan?
2016. ápr. 12. 22:31
6/22 anonim válasza:
Igen. Néha képes vagyok akár egy órahosszára is beköltözni a budira telefonnal a kezemben XD
7/22 anonim válasza:
Én szoktam gta azni meg fb ézni kb 20 percig maximum kb
8/22 MZ.per.X válasza:
"Utálom amikor más beköltözik és órákig pácolódik a bűzben."
1. Az téged miért zavar?
2. Erre van a szagelszívó meg az ablak :D
Amúgy én szoktam, alap dolog hogy zsebre vágom a telefont és olvasgatok, játszom valamit, elütöm az időt.
És még csak azt sem lehet mondani hogy ez a mai kor hülyesége lenne, mert régen az újságot hordtuk mindig wc-re. Nekünk otthon kb külön újságtartó volt, legrosszabb esetben meg a légfrissítő összetevőit olvasgattam. És már gyerekként azon gondolkoztam milyen jó lenne egy számítógép vagy tv a wc-be mikor még hírből sem volt tablet vagy okostelefon.
10/22 anonim válasza:
Szoktam, de szerintem nem hülyeség, mert általában nem töltök bent több időt, csak azért nyomkodom a telefonom, mert amúgy unalmas lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!