Mitől ilyen esetlenek/szerencsétlenek a 19-20 év körüli hobbi focis, egyének?
Én komolyan nem hittem el hogy van srác aki ennyire nyálas, mint egy ismert sportoló.
Ahol dolgozom, felvettek egy ilyen gyereket, tőlem 3 évvel fiatalabb, tényleg semmi más nem érdekli a ruhákon, iváson, bulin kívül semmi. Dolgozott kb 2 hetet mert ennyit bírt, pedig estétől reggelig nem fáradt ha szórakozni kell menni, de a pénzért meg lusta dög.
Végül is jó dolga van, a csaj akivel együtt van összeköltöztek már, olyan albérletet fizetnek a szülők mind a fiú mind a lány részéről, hogy összetehetnék a kezüket, szerintem ez irtó buta gondolkodás hogy az öregek fizetik a jólétüket, a srác van bele a világba csak pár béna edzésre jár el, mondanom sem kell nem belőle lesz TV-s reklám. A csaj meg ugye javában tanul még.
Szerintem belőlem 24 éves koromra lett úgymond "valami" engem gyerekkorban is érdekeltek a felnőttek szakmai dolgai. 17 évesen már javában tanultam autót szerelni, kopott dolgokat felszabályozni, váltót javítani, ahogy teltek az évek úgy Apám is több autót vállalt mert ott voltam én is segítségnek. Ma meg különféle típusok bajait, alkatrészeik ismereteit is eléggé vágom, ebből is élek persze..
Hogy őszinte legyek szeretem én is a divatot mint sok fiatal, és edzeni is járok, de sose csináltam ilyen pazarló idióta dolgokat, nem mentem külön anyáméktól 17 évesen mert jött egy csaj.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!