Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért faggatnak ezzel az...

Miért faggatnak ezzel az emberek? Miért természetellenes ez mások szemében?

Figyelt kérdés
Az ilyen embereket gyűlölöm. Nincs barátom mert utálok sokszor mindenkit magam körül, senkit nem tudok hosszútávon elviselni magam mellett, és igy vagyok boldog, imádok egyedül lenni sokszor. Munkahelyemen egyik kolléganő kérdezte van-e barátom. Mondom neki nincs. Erre ő: hogyhogy nincs? Nem válaszoltam. Másik eset: másik kolléganő kérdezte: van barátod? mondom nincs. erre ő: de szeretnél? olyan hangon, mintha kötelező lenne! azt mondtam neki: igen. Holott nem. Egy másik nő meg kérdezette hogy na, van-e már valaki. Miért ilyen taplók az emberek? Nem gondolnak arra hogy ezzel belegázolnak a lelkivilágomba? nem gondolnak arra hogy ez magánügy és hogy be kéne fogniuk a szájukat??? nagyon idegesitőek. És még hány ilyen fog rám várni az életemben? 23 éves vagyok.
2016. ápr. 11. 13:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
jóváhagyta-e már egy férfi a létezésed:DD
2016. ápr. 11. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!