Miért vagyok ilyen elcseszett?
Na szóval a helyzet a következő:
20 éves vagyok,egyetemista. Kb 185 cm(vagy nagyobb) magas vagyok,de nem vékony,hanem mezomorf(atléta termetű),szóval előnyös testű,sokak szerint jóképű vagyok(már két-három fiú is mondta rám,ezen kívül a volt általános iskola legjobb csaja is(nem értette,miért nem használom ki),az utcán ha ránézek egy lányra,általában elmosolyodik. Volt,hogy a villamosra felszállva egy lány rajtam felejtette a szemét(méghozzá egy szép lány)és le sem vette rólam amíg le nem szálltam. Egyszer a zebra előtt várva oldalra néztem és láttam,hogy két csaj megy a jobb oldali irányba tőlem,közben meg vannak fordulva,engem néznek folyamatosan és beszélgetnek(gondolom rólam). A volt kolimban 4 lánynak is tetszettem. Nem egyszer volt,hogy az utcán megbámultak elég határozottan,volt,hogy egy elég lány úgy bámult meg(miközben mosolygott tátott szájjal),hogy vele volt a barátja,aki úgy nézett rám mint aki meg akar ölni :D. Ha végigmegyek az utcán,mindig van kb 4 olyan csaj(még ha a környék nagyjából ki is van halva),akik mosolyognak,miközben a földet nézik(na jó ilyenkor nem 100 % hogy miattam,de elég valószínű). Még tudnék ilyenekről regényt írni,de a lényeg,hogy ezek ellenére mégis önbizalom hiányos vagyok,miért?
Velem is volt már ilyen, én azt szürtem le lányoknál az még nem jelent semmit hogy mosolyog vagy rád néz.
Majd akkor, ha 2 mondatnál többet tudsz vele értelmesen kommunikálni és a csaj maga érdeklődik, akkor lehet azt mondani hogy igazán felkeltetted a figyelmét. Amúgy meg letagadnák egytől egyik, lehet néz téged, odamennél egyből azt hazduná hogy nem nézett, vagy mentegetőzne, vagy van barátja. Tehát ez Igy nem jelent sok mindent önmagában, majd ha más csajjal látnak akkor fog vörösödni rád a pcsájuk h megszerezzenek minden áron. Legalább is én megtanultam azt hogyha néz, az még nem jelent semmit, csak néz ki a fejéből, lehet csak simán jó napja volt, lehet elgondolkozott egy viccen elmosolyog s közbe rád néz mert mondjuk hasonlitassz arra az illetőre.
Én is rendelkezek olyan külsővel, meg néznek, de ha odamegyek akkor már az van hogy jaj nem nézett, meg én értettem félre, meg neki mennie kell, ergo tiszta közömbös hideg, és amúgy semmi jelét nem adná
Fejleszteni kell magad, gyerünk :-*
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!