Miért vagyok ennyire elcseszett?
17 éves lány vagyok, és úgy érzem, hogy elrontottam az életem.
Nem tanulok, órákon nem tudok koncentrálni, úgy érzem, hogy semmi nem érdekel. Ez már 3 éve tart és csak fokozódott a helyzet.
Nem vagyok megelégedve se a külsőmmel, se a belsőmmel.
Minden nap arra gondolok, hogy bárcsak történne velem valami...
Nem szoktam magamról ennyire nyíltan beszélni a barátaimnak.
Szerintem nem vagyok erre a világra való...
Nem is használom ki a lehetőségeimet, tanulhatnék, de inkább filmezek vagy akármi mással eltöltöm az időm. Annyira szégyellem. És azt is hogy nem teszek ellene semmit. De nincs kitartásom, és akaratom.
Hogyan változtathatnék az életemen?
Miért nem teszel ellene semmit? Lusta vagy, valahogy próbáld rávenni magad a tanulásra főleg ha tovább akarsz tanulni.
Nincs kitartásod? Akkor bizonyítsd be magadnak hogy igenis van. Kapd össze magad :) 17/f
A legkevésbé sem rontottál el semmit. Elképzelhető, hogy egy olyan időszakon mész át, amin sokan átmennek. Nevezhetjük ezt felnőtté válásnak is. Bár ahhoz még fiatal vagy, de elvileg a nőknél ez előbb szokott előjönni. Nálam is előjött. Egy kupac sz*a*rnak gondoltam magam. Gyerek akartam maradni, de utáltam már a kötelezettségeket, és, hogy nem vagyok önálló. Nehéz lenne ennyi infóból megmondani, mi lehet, nyilván nem is tudnám, lévén nem vagyok szakember.
A válasz a kérdésedre: Nem vagy elcseszett. Ez egy időszak. Egy nagyon fontos időszak az ember életében. Sok dolog formálódik most. Hajrá!! Kívánom neked, hogy gyorsan átlendülj ezen, de éld meg minden egyes percét.
Szerintem az is elég meghatározó dolog, hogy ne akarj egyszerre mindent. Ne sorolgasd a hiányosságaidat. Ha egyszer leküzdöd a lustaságodat, lehet hogy nem fogsz tökéletessé válni azután, de az is kialakul benned, hogy miket tartassz fontosnak.
Aki elégedett, és tudja mit kezzen magával, annak is lehetnek hiányosságai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!