Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális dolog ez? "Családi...

Normális dolog ez? "Családi fotó"?

Figyelt kérdés

Összejött két ismerősöm. Úgy, hogy a lánynak már volt egy gyereke az előző párjától. Hozzáteszem egy lakásban éltek (vagyis a csaj kétlakian a gyerekkel, hol ott, hll a szüleinék) bár elvileg nem volt köztük semmi.

A srácnak pedig útban volt a baba egy futókapcsolatból.

Ilyen körülmények között jöttek össze. Majd jött a közös gyermek és csak ezután az esküvő.

Ahogy összejöttek a két nő nagy barátnő lett. Együtt gyerekeztek. Majd a futókapcsolatos anyának is lett párja. Azóta is nagyban vannak mind az öten, ha tudjátok mèg követni az esemènyeket. Sokszor face-en is vannak olyan párosítású képek amit nem èrtek. Nemrég feltett a csaj egy szülinapi képet, mindhárom gyerek márciusi ahol mindegyik rajta volt. Nekem kicsit háremnek tűnt. Lehetséges szerintetek, hogy nincs köztük semmi. Főleg a lányra gondolok ès a volt párjára akitől az első gyereke van. Kicsit érdekes az a srác, szeme sem áll jól. Tudni róla, hogy nagy nőcsábász. Engem is megkörnyékezett, mikor még együtt laktak, de elvileg külön voltak, a csaj csak vigyorgott rajta, mikor megtudta, hogy együtt voltunk. Pedig akkor tuti volt még köztük valami. Vajon most is tart?

És attól, hogy van jó munkàjuk, lakàsuk vagyis egzisztenciájuk elfogadható életmod ez?

2016. ápr. 8. 16:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Szerintem fura pl. ha meglátom a futókapcsolatos anyát a három gyerekkel. És sokszor látom, hogy sétálnak a húgàval, annak gyerekével ès ezzel a hárommal. Kvázi semmi köze a gyerekekhez.

Másik eset a csaj mászkál a volt párjávak a közös gyerekkel és az "új" gyerekèvel.

Ne mondjuk már hogy nem fura

2016. ápr. 8. 16:31
 12/18 anonim válasza:
65%
Végre egy olyan szitut olvasok, ahol a leendők párok és az exek nem marják egymást. Általában az van,hogy az exeket megtudnák fojtani egy kanál vízben. Szerintem nincs azzal semmi gond,ha jól kijönnek egymással.
2016. ápr. 8. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Ha nekik jó ez így, neked mi közöd hozzá?
 14/18 A kérdező kommentje:
Nrkem egyrészt mèg nem kell gyerek. Pláne tőle, nem megbízható. Nem emiatt tettem fel a kérdést. Barátkozni pedig végképpen nem szeretnék
 15/18 A kérdező kommentje:

Állítólag azért vannak meg egymásssl mert nem volt sehol nagy szerelem. Futókapcsolatban biztos is.

De pont emiatt hogy szexről szólt a téma még inkább félteni kellene a másikat, hacsak nem nemérdekli őket. Erre tudok következtetni

2016. ápr. 8. 16:36
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, képzeld el, én és a párom is jóban vagyunk az exemmel. A társaságunkban van másik pár is hasonló cipőben. A lány exe és mostani férje barátok.
2016. ápr. 8. 16:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Gondolkodj már kicsit kérdező, az ég áldjon meg!

Sétálnak együtt, a GYEREKEKKEL.Mi ebben a rossz?Gyerekeknek is jó biztos egymás társaságában.Sőt, pozitív példát látnak, mármint a békét, barátságot.

Nem lehetsz ennyire korlátolt.

2016. ápr. 8. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Ahogy látszik, ez csak NEKED furcsa, senki másnak nem.
2016. ápr. 8. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!