Szerintetek melyik a szebb, kulonlegesebb nev: Blanka vagy Lujza?
Figyelt kérdés
Ket keresztnevem van, Blanka es Lujza. Uj gimibe megyek, es nem tudom mit kerjek, hogy szolitsanak. Amikor szulettem a Blanka meg nem volt gyakori nev egyaltalan, tehat 40 gyerekbol 1 volt Blanka. Most meg 10. Viszont a Lujzat meg lehet ugy becezni hogy Lujzikaaaaaa, meg a hasonloan ertelmes trillazos beceneveken. Ettol figgetlenul nekem tetszik a Lujza is, meg a Blanka is. Viszont Lujzabol kevesebb van mostanaban, mint Blankabol. Tehat, igy leirva vivodasaimat: melyik szerintetek? :) :) :)2016. ápr. 8. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!