Milyen emberek jutnak eszetekbe az alábbi nevekről?
Lajos, Géza, Antal
Kata, Jazmin, Barbara
Lajos, Géza nagyon "öreges". Nem tetszenek. Nem is ismerek senkit a saját korosztályomból, akinek ilyen neve lenne. Szóval öreg bácsik jutnak róluk az eszembe.
Antal is inkább idősebb emberek neve szokott lenni mostanában. De nekem tetszik. Ezt adnám a gyerekemnek. Van két Antal ismerősöm. Egyik nagyon gázos ember. A másik viszont egy nagyon jó fej, szimpatikus ember.
Kata nagyon univerzális. El tudom képzelni egy hebrencs kislánynak is és egy idős néninek is.
Jázminról egy nyafogós elkényeztetett nő jut az eszembe.
Barbaráról meg egy határozott nő, aki tudja, hogy mit akar és tesz is érte, de nem túl kedves és nagyképű is.
Anti bácsi
Géza : egy nagy darab ember, munkásruhában
Lajos: Lajos bácsi és Lali a fia, egyszerű emberek
Kata: egy full egyszerű lány, aki könyvtárba jár
Jázmin: Jázmin rízs...Aladdin :D
Barbara: nem tetszik...ismerek Barbarát, utálatos nőszemély
Volt eg, Barbara (Barbi) nevű osztájtársam, akinek olyan önértékelési problémái voltam, hogy volt olyan buli, ahol 4-5 osztálytársat is leszopott egy éjszaka alatt, volt, mikor konkrétan sorban áltak a srácok...
Na nekem ő jut eszembe erről a névről.
Lajos: Kissé pocakos, jókedvű hentes.
Géza: Szintén pocakos, feje búbján kopaszodó, általában intelligens
Kata: Kedves, karcsú, finom nőies
Jázmin: Mimóza :-), finom nőies
Barbara: Tipikus nő, céltudatos, kissé beképzelt
6. voltam. Antal kimaradt:
Normál alkatú, szemüveges informatikus, kocka, vagy orvos.
Lajos-Olajos
Géza-villanyszerelő
Antal-0
Kata-0
Jazmin-virág
Barbara-elhizott csaucsu, sajtburgert eszik
Lajos van 3 Lajos ismerősöm mindegyik pocakos vicces
Géza név nekem komoly embert juttat az eszembe vagy legalábbis okosat
Antal az apukám keresztapa es nagyapám mindegyikük vicces figyelmes es munkamaniasak
Hozzáteszem senkinem cigány közülük :)
Barbara ismerősöm 1 van nagyon jó anyuka de nekem mondjuk rögtön fiatal nő jut eszembe a névről gondolom a barbi babák miatt :)
Jázminrol szép , okos csendes nő jut az eszembe
Es Kata - nem tudom !?:)
Lajos: falusi parasztbácsi, barna bőrkabátban issza a kannásbort, vagy egy fiatal csávó, ugyanúgy falusti, zselézett hajjal, barna bőrkabátban.
Géza: barátokközt géza féle csávó.
Antal: [link] ez a borász, mert kiskoromban amikor először hallottam az Antal nevet ez a csávót láttam hozzá. ez azóta kicsit átalakult, de az antal név nekem mindenképp szemüveges.
Kata: karsai kata feelingű csaj, vagy: [link]
de mindenképp dús, esetleg göndör haj, átlagos arc, erős testalkat, alacsony. (de nem kövér)
Jázmin: valami ilyesmi: [link]
Barbara: ez én vagyok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!