Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi jut eszetekbe...

Nektek mi jut eszetekbe ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés
Réka, Kata, Adrienn, Éva, Brigitta, Virág?

2014. okt. 2. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
R, T, A. Kemény hangzású betűk, de nekem tetszenek. Én Adrienn vagyok, szeretem a nevemet. :) A többi névhez is tudok ember társítani.
2014. okt. 2. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Cserepes Virág volt osztálytársam gimiben:) Brigitta rossz emlekek adrienn;Intim kapcsolatom volt vele..,Rèka jo a segge,sokat paskoltam,kata nagyanyam..Evi nõm tefója:D
2014. okt. 2. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Rékát, Katát, Adriennt dugtam már így egy ringyó jut eszembe róluk.

Éva, Brigitta - bolond nők

Virág - egy virág

2014. okt. 2. 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:
3 Szar lehet neked, hogy csak ringyókat tudsz megdugni.
2014. okt. 2. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Én Kata vagyok, a saját nevemet szeretem, a Kati, Katalin nem tetszik annyira. A többi név sem rossz, amit felsoroltál.
2014. okt. 2. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:

#3 Ha egy ringyó jut eszedbe róluk, mert megdugtad őket, ideje lenne a körmödre nézni.

Réka: csaj, akit hánytattam. Cuki. Öcsém nője volt.

Kata: tehetséges kézilabdás, jófej.

Adrienn: anime fanatikus.

Éva: Wall-E.

Brigitta: profi német nyelven beszélő, domináns természetű, diplomás üzletvezető asszony. Az anyám.

Virág: kerek arcú, mosolygós, szőke, duci csajszi.

2014. okt. 2. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Réka: A húgom és az egyik legjobb barátnőm. Szerintem szép név.

Kata: egy... r_b@nc, de a neve tetszik.

Adrienn: Tokio Hotel fanatikus kislány, de ügyesen karatézik és kedves. Meg egy egyetemista, aki nem tudja megvédeni magátmég egy tízévessel szemben sem. Ez a név semleges.

Éva: Alsós ofőm, aki utált. Nem is tetszik a neve.

Brigitta: Egy másik r_b@nc, nem tetszik a neve.

Virág: buta könyvszereplő, a saját regényem mulya szereplője, de a név maga nem rossz... bár nem nevezném így el a gyerekemet.

2014. okt. 2. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Réka: egy nagyon kedves barátnőm.

Kata: zeneiskolás barátnőm.

Adrienn: ilyet nem ismerek, de alapból valamiért egy elkényeztetett lány jut róla eszembe.

Éva: az alkesz nagynéném.

Brigitta: egy lotyó, akit a gimiből ismerek.

Virág: a párom ikertestvére, akit nagyon szeretek.

2014. okt. 2. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Réka: rokonom, állandóan versenyzek vele...

Kata: így a név szép, de a Katalin nem

Adrienn: volt óvónőm, szerettem nagyon

Éva: barátnőm anyja, sose tetszett a név

Brigitta: kozmetikusom, szép név

Virág: én vagyok :)

2014. okt. 2. 19:42
 10/10 anonim válasza:

Réka: három ilyen lányt ismerek, ebből mindegyik egy hatalmas nagy liba, aki bárkinek széttenné a lábát (mondjuk kettő meg is teszi) ilyen szőke hajú divatmajom a harmadik, persze festett platinaszőke hajjal, meg ilyen láncos fülbevalóval és deréktetkóval... :"D

Kata: a szomszéd Kati néni jut eszembe, aki szerint én az unokatestvéremmel kavarok... kicsit sem pletykás néni.... :DDD

Adri: óvodai barátnőm, mindig megverték, így erről a névről mindig az a szőke kislány jut eszembe :(

Éva: egy fekete hajú komoly nő ugrik be róla

Brigitta: imádom ezt a nevet, a legjobb barátnőm testvérét is így hívják és mindig ő jut eszembe. nagyon szép és okos lány, csupa pozitív dolgot fel tudnék sorolni ehhez a névhez

Virág: egy cserép ugrik be, nem ismerek csak egy ilyen nevű embert, de az a lány meg egy eléggé beképzelt, okoskodós figura... maradjunk a cserépnél. :D

2014. okt. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!