Nektek mi jut eszetekbe ezekről a nevekről?
Rékát, Katát, Adriennt dugtam már így egy ringyó jut eszembe róluk.
Éva, Brigitta - bolond nők
Virág - egy virág
#3 Ha egy ringyó jut eszedbe róluk, mert megdugtad őket, ideje lenne a körmödre nézni.
Réka: csaj, akit hánytattam. Cuki. Öcsém nője volt.
Kata: tehetséges kézilabdás, jófej.
Adrienn: anime fanatikus.
Éva: Wall-E.
Brigitta: profi német nyelven beszélő, domináns természetű, diplomás üzletvezető asszony. Az anyám.
Virág: kerek arcú, mosolygós, szőke, duci csajszi.
Réka: A húgom és az egyik legjobb barátnőm. Szerintem szép név.
Kata: egy... r_b@nc, de a neve tetszik.
Adrienn: Tokio Hotel fanatikus kislány, de ügyesen karatézik és kedves. Meg egy egyetemista, aki nem tudja megvédeni magátmég egy tízévessel szemben sem. Ez a név semleges.
Éva: Alsós ofőm, aki utált. Nem is tetszik a neve.
Brigitta: Egy másik r_b@nc, nem tetszik a neve.
Virág: buta könyvszereplő, a saját regényem mulya szereplője, de a név maga nem rossz... bár nem nevezném így el a gyerekemet.
Réka: egy nagyon kedves barátnőm.
Kata: zeneiskolás barátnőm.
Adrienn: ilyet nem ismerek, de alapból valamiért egy elkényeztetett lány jut róla eszembe.
Éva: az alkesz nagynéném.
Brigitta: egy lotyó, akit a gimiből ismerek.
Virág: a párom ikertestvére, akit nagyon szeretek.
Réka: rokonom, állandóan versenyzek vele...
Kata: így a név szép, de a Katalin nem
Adrienn: volt óvónőm, szerettem nagyon
Éva: barátnőm anyja, sose tetszett a név
Brigitta: kozmetikusom, szép név
Virág: én vagyok :)
Réka: három ilyen lányt ismerek, ebből mindegyik egy hatalmas nagy liba, aki bárkinek széttenné a lábát (mondjuk kettő meg is teszi) ilyen szőke hajú divatmajom a harmadik, persze festett platinaszőke hajjal, meg ilyen láncos fülbevalóval és deréktetkóval... :"D
Kata: a szomszéd Kati néni jut eszembe, aki szerint én az unokatestvéremmel kavarok... kicsit sem pletykás néni.... :DDD
Adri: óvodai barátnőm, mindig megverték, így erről a névről mindig az a szőke kislány jut eszembe :(
Éva: egy fekete hajú komoly nő ugrik be róla
Brigitta: imádom ezt a nevet, a legjobb barátnőm testvérét is így hívják és mindig ő jut eszembe. nagyon szép és okos lány, csupa pozitív dolgot fel tudnék sorolni ehhez a névhez
Virág: egy cserép ugrik be, nem ismerek csak egy ilyen nevű embert, de az a lány meg egy eléggé beképzelt, okoskodós figura... maradjunk a cserépnél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!