Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kapok teljesen más...

Miért kapok teljesen más válaszokat, ha UGYANAZT a kérdést, másképp teszem fel?

Figyelt kérdés

Pár napja úgy tettem fel a kérdést, hogy miért nézik le a pasik annyira a nőket, miért gondolják, hogy ők kevesebb bér kell hogy kapjanak, nincs műszaki érzékük, miért alkalmatlanok egy kamion vezetéshez egy villamosmérnök, gépészmérnök stb munkához.

Erre ilyen válaszokat kaptam:

Persze, hogy kevesebb fizut kell kapjanak! Miért gondolom azt, hogy ugyanannyi pénzt kell kapniuk, miközben ők nem dolgoznak annyit mint a férfiak.

Miért hiszik azt, hogy tudnak vezetni, az tény, hogy a nők nem tudnak vezetni és kész! Ez egy tény.

A nőknek nincs semmi műszaki érzékük, nem tudják megkülönböztetni a fúrógépet a rezgő csiszolótól, ....

Ma meg más szemszögből kérdeztem, hogy a sok életképtelen nő.....

Erre MINDENKI nekem esett, hogy márpedig én vagyok a bunkó a beképzelt, meg túl sokat képzelek magamról, mert a nők TÖBBSÉGE tud jól vezetni, villanykörtét cserélni, glettelni, füvet nyírni, havat lapátolni, téglát pakolni, számítógépet újra telepíteni, fúrni-faragni, barkácsolni.

És csak én vagyok elszállva magamtól.

Meg, hogy hol van olyan, hogy a nő kevesebb bért kap ugyanazért a munkáért. (Mintha én találtam volna ki.)

Most akkor mi az igazság?

Egyik pillanatban a nők bénák, és alkalmatlanok mindenre, és semmi műszaki érzékük nincs, nem tudják a harapó fogót megkülönböztetni a csavarhúzótól, amikor ezt cáfolom akkor én el vagyok szállva magamtól, beképzelt vagyok, mert amiket én tudok azt a nők TÖBBSÉGE tudja.

Most akkor mi is van????

2016. márc. 28. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Látom amúgy sok válaszoló nem értette meg,hogy a kérdezőnek igazából semmi baja se a nőkkel, se a férfiakkal.
2016. márc. 28. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:

18.19-es vagyok.

Szerintem mindenki érti, hogy nincs neki problémája velük.

Egyszerűen be akarja skatulyázni az embereket, pedig vannak lusta semmittevő és dolgozó nők is.

Férfiakkal is így van.

Erre a kérdésre mindenki máshogy fog reagálni, amit ő éppen most tapasztal. Akik a fizetést adják is máshogy láthatnak helyzeteket, és munkahelyenként is változó. Az adott munkától, és az emberektől is függ érdemelnek e ugyanannyi fizetést.

Nem csak a kérdésed feltevésétől függ... egyszerűen ez egy nagyon tág téma. Ha mondjuk azt kérdeznéd hogy egy bútorboltban dolgozó szekrénycipelő férfi miért nem keres többet mint egy nő, aki mittudomén szőnyegeket cipel, na akkor egyoldalúbb válaszokat kapnál.

2016. márc. 28. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Mert ostoba birkak.

Ha egy beget, a tobbi is beall koze - nyajtermeszet.

Ervelni meg nem tudnak, ezert kevernek bele teged is a kerdesbe. Ha linkelnel nekik egy KSH-s adatsort meg csak pislognanak, hogy mi az.

En is jatszottam ilyenekkel itt. Tok jo pszichologiai teszteket lehetne itt csinalni; attol fuggoen, hogy hogyan kerdeztel mas valaszokat kapsz. Ebbe mind a kerdes feltetelenek modja es stilus is beletartozik.

Ami meg szerintem meghatarozo, az az elso oldalon erkezett valaszok. Ha az elso 5 feltuzeli egymast a kovetkezo valaszolok se nagyon fognak ellentmondani.

Ha megis van valaki, aki mast mond, tok mindegy hogy tenyrol vagy velemenyrol van szo, akkor is lehordjak, ha igaz amit ir, csak nekik nem tetszik.

Olyat probaltal mar, hogy egy valaszaradat velemenyet megforditsd? Itt az ujabb valaszolokera gondolok?

Fergeteges elmeny.

Kene meg par ember par kiserlethez.

Egy valaki feltesz egy megoszto kerdest.

4-5-en alakommentelunk 1-2x

A kerdezo is nyilatkozik, mind egyezertunk.

Azta varjuk a tovabbi valaszokat. 😄

2016. márc. 29. 03:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Es persze vannak azok is, akik EGYALTALAN NEM ERTIK A KERDEST.

Lasd felettem...

2016. márc. 29. 03:53
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem a feletted lévő és az a feletti lévő ember is a kérdésre válaszolt, de lehet csak töröltek közben
2016. márc. 29. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!