Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kapok teljesen más...

Miért kapok teljesen más válaszokat, ha UGYANAZT a kérdést, másképp teszem fel?

Figyelt kérdés

Pár napja úgy tettem fel a kérdést, hogy miért nézik le a pasik annyira a nőket, miért gondolják, hogy ők kevesebb bér kell hogy kapjanak, nincs műszaki érzékük, miért alkalmatlanok egy kamion vezetéshez egy villamosmérnök, gépészmérnök stb munkához.

Erre ilyen válaszokat kaptam:

Persze, hogy kevesebb fizut kell kapjanak! Miért gondolom azt, hogy ugyanannyi pénzt kell kapniuk, miközben ők nem dolgoznak annyit mint a férfiak.

Miért hiszik azt, hogy tudnak vezetni, az tény, hogy a nők nem tudnak vezetni és kész! Ez egy tény.

A nőknek nincs semmi műszaki érzékük, nem tudják megkülönböztetni a fúrógépet a rezgő csiszolótól, ....

Ma meg más szemszögből kérdeztem, hogy a sok életképtelen nő.....

Erre MINDENKI nekem esett, hogy márpedig én vagyok a bunkó a beképzelt, meg túl sokat képzelek magamról, mert a nők TÖBBSÉGE tud jól vezetni, villanykörtét cserélni, glettelni, füvet nyírni, havat lapátolni, téglát pakolni, számítógépet újra telepíteni, fúrni-faragni, barkácsolni.

És csak én vagyok elszállva magamtól.

Meg, hogy hol van olyan, hogy a nő kevesebb bért kap ugyanazért a munkáért. (Mintha én találtam volna ki.)

Most akkor mi az igazság?

Egyik pillanatban a nők bénák, és alkalmatlanok mindenre, és semmi műszaki érzékük nincs, nem tudják a harapó fogót megkülönböztetni a csavarhúzótól, amikor ezt cáfolom akkor én el vagyok szállva magamtól, beképzelt vagyok, mert amiket én tudok azt a nők TÖBBSÉGE tudja.

Most akkor mi is van????

2016. márc. 28. 17:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
3%
Hány éves vagy?
2016. márc. 28. 17:33
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Mert ez alapján tényleg el vagy szállva. http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_.. Én is tudom ugyanazokat mint te,csak nem mindig vagyok rászorulva,ha itt a férjem.Ugyanúgy ő is tudna főzni,mosni stb.,de ha én itt vagyok,minek?Te inkább valami feminista lehetsz,hidd el gáz,a férfiak szeretik a gyengébb nőket,szeretik ha tudnak segíteni,ha ezektől megfosztod,egyáltalán nem fognak nőnek nézni.
2016. márc. 28. 17:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Miért lennék elszállva magamtól?
2016. márc. 28. 17:49
 4/15 A kérdező kommentje:

Mit nem lehet érteni a kérdésemen?

Egyik pillanatban miden nő hülye és életképtelen, amikor meg másképp teszem fel a kérdést, akkor minden nő zseni?

Neked nem fura?

KIBA...UL, ÉS KU...VÁRA nem én vagyok elszállva magamtól!!!!

Lehet, hogy a környezetedben mindenki ilyen, de az én környezetemben ROHADTUL nem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt a nők, csak minél hamarabb pasit szereznek, és halomra sz....ják a kölyköket.

Hozzátenném, hogy bár a fővárosban élek, de itt nem divat a nőknek, autót szerelni, glettelni, füvet nyírni, havat lapátolni, csempézni, parkettát csiszolni, villany vezetékeket bekötni, lomtalanításkor pakolgatni, tetőt újra cserepezni, betont kikeverni, és hasonlók.

De még mindig nem az a lényeg, hogy én mit tudok, ezért nem kell nekem esni, hogy én mekkora bunkó és beképzelt vagyok, mert nem vagyok az!!!!!!!

Lehet, hogy nálatok ez természetes, de itt nálunk nem!!!

AZÉRT IS TETTEM FEL A KÉRDÉST, ÉS NEM AZÉRT MERT FEL AKAROK VÁGNI!!!!

Csak egy kérdésről van szó, mint millió másikról ezen az oldalon.

2016. márc. 28. 18:00
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

A nők is el tudják látni a munkát, csak nem teszik, tekintve hogy a férfiak lettek erősebbnek teremtve és azért nekik könnyebben megy, mint nekünk.

Amiket leírtál, azoknak többségét én is végeztem. Pl. szerintem alig lehet olyan nő, aki komolyan nem nyírt még soha füvet..

Én mondjuk vidéken élek.

Hogy miért nézik le emiatt a férfiak a nőket, és miért gondolják, hogy kevesebb fizetést érdemelnek? Szerintem ez általánosítás. Lehet hogy vannak nők ezt érdemelnék, mert tényleg semmit sem csinál, még szellemi munkát sem végez, nem adminisztrál stb. Vannak ilyen munkahelyek, ahol elnézik, mert hát nők. De szerintem a férfiak se gondolják hogy bármennyivel is kevesebbet dolgoznának a nők. Inkább szellemi munkát végzünk, ha tudunk, és otthon meg a nőké a házi munka. Nincs ezzel semmi baj.

2016. márc. 28. 18:19
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
Te! Ez a kérdező idegbeteg. :O
2016. márc. 28. 18:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Át kellett volna olvasnom mielőtt elküldöm. :)
2016. márc. 28. 18:21
 8/15 anonim ***** válasza:
35%
Én is így gondolom,ezért sem fejtem ki.Aki ezen a hülyeségen lovagol és képes azzal tölteni az ünnepet,hogy ezerféleképpen megkérdez egy dolgot,nem lehet komplett.Biztos még locsolni is neki kellett a nőket ma,nem a férfiaknak.
2016. márc. 28. 18:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor írok, hogy jöjjön egy válasz is. Nagyon sok múlik a fogalmazáson. Nem láttam a kérdéseidet, de lehet, hogy megfogalmazásod alapján tényleg valamilyennek tűntél valahol, vagy az egyikben volt logikai bukfenc, a másikban nem. Nyilván nem is ugyanazok az emberek írtak. Egyébként ezt én is észrevettem már, nem csak ezen az oldalon, hanem máshol is. Rengeteg dolog múlik a fogalmazáson, ezzel pl. rengeteget foglalkoznak a politikusok szövegírói.

Az egyik leghíresebb példa, amikor valamelyik amerikai elnök úgy fogalmazta meg az adócsökkentést, hogy "adóterhek csökkentése". A másik pedig ellenezte az adócsökkentést, mert szerinte az NEM VOLT HASZNOS az emberek számára (nyilván volt ennek indoka), és jó szándékból próbált ennek ellenállni. De mivel a másik azt mondta, hogy adóTERHEK csökkentése, így aki ezzel szembeszállt, az gonosz volt, hiszen aki a terheket akarja levenni a vállukról, csak az lehet a jó. A hiba az volt, hogy a másik politikusnak ki kellett volna lépnie ebből az érvelési keretből, és egy teljesen másikból megközelítenie a dolgot, nem pedig válaszolnia rá.

Nyelvészetben úgy hívják ezt: keretezés, keress rá, ha érdekel, van szakirodalma. A másik híres példa, hogy egy eltévedt turistacsoport előtt megjelenik egy férfi és azt mondja: fizetségért cserébe elvezetem magukat X városba. A férfi kezében ostor van. Fizetnek, majd kiderül, hogy ő gyalog fogja őket odavezetni. Nem is állította, hogy lovaskocsival. De ostor van a kezében, így mindenki erre asszociált.

Deborah tannen nyelvészprofesszor írt Miért értjük félre egymást címmel egy könyvet erről, szerinte legtöbb vitánk nyelvi alapú, sőt utólag belátta, hogy a házassága is az eltérő értelmezések miatt ment tönkre.

2016. márc. 28. 20:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt a kérdést is ki tudnád úgy írni, hogy ne én legyek az egyetlen, aki komolyan vesz. Máshol kikiáltatnának zseninek, aki nem megy a birkaeffekus nyomán, és észrevetted, hogy mindenki milyen álszent stb.
2016. márc. 28. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!