Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, nálatok hány éves...

Férfiak, nálatok hány éves kortól kókad le egy nő virága?

Figyelt kérdés
Azaz hány éves nőknél van az, hogy akármilyen jól tartják magukat, már nem vált ki nálatok vonzalmat, sem érdeklôdést mint nő? Most nem a korkülönbségről beszélek, mert mint tudjuk, az nem számít.

2016. márc. 28. 10:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mivel nagyon nem vagyok válogatós (ha tehetném rengeteg nővel lefeküdnék) számomra egy nő kvázi életkortól függetlenül is vonzó, abban az esetben ha látom rajta az igényességet (elsősorban az ápolt egészséges fogsorra gondolok), de ami még fontosabb, hogy még egyértelműen észrevehetőek legyenek rajta az alapvető finom női vonások, mint például a viszonylag egészséges haj, finom orr, megfelelően ápolt ajkak és a bőr nem drasztikus mértékű öregedése. Ráadásul ezen tulajdonságok komolyabb szépészeti beavatkozás nélkül értendőek (botox, hajpótlás, ajakfeltöltés), ugyanis a legtöbb esetben simán észrevehető, ha egy nőn valami mű és számomra ez életkortól függetlenül taszító (az igényes mellnagyobbítást leszámítva). Kb. ez az a szint, ami még egyértelműen szóba jöhetne huszonévesen: [link]

Viszont ez a nő már hiába néz ki jól a saját korához képest, de egyértelműen látszanak rajta az öregedés jelei. [link]

2016. márc. 28. 18:24
 12/23 anonim ***** válasza:
30 az már túl koros matróna.
2016. márc. 28. 18:29
 13/23 anonim ***** válasza:

szerintem ilyen általános kérdésre nem lehet értelmesen válaszolni, mert túl sok mindentől függ. egyrészt egy 18 évesnek már a 20 feletti is öregnek tűnhet, nemhogy 30 feletti vagy még idősebb, csak mert az már sok. egy 30 feletti meg már maga is majdnem 40-es és akár a 40-50-es korosztály is elfogadhatóbbnak tűnik.

arról nem is beszélve, hogy két 30 éves megjelenése és életvitele közt is simán lehet ránézésre akár 10 évnyi különbség is. egyik 30-as simán letagadhatna éveket, míg a másikról nem hiszed el, hogy még tényleg csak annyi. idősebbekkel meg szintén előfordulhat ugyanez.

a kinézet sem csak plasztika és hasonlók kérdése, nagyon sokat számít az életvitel, életmód, táplálkozás és hozzáállás a dolgokhoz, nem csak idősebb, hanem fiatalabb korban is.

2016. márc. 28. 20:00
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
nálunk a telepen már meg se piszkálják a 20 fölöttieket. Már legalább 4 gyereke van, meg minek ha ott vannak a lelkes 12 évesek?
2016. márc. 28. 21:24
 15/23 A kérdező kommentje:
14: Undi vagy :S
2016. márc. 29. 19:34
 16/23 anonim ***** válasza:
Te meg öreg.
2016. márc. 30. 09:11
 17/23 A kérdező kommentje:
:D Mihez képest?
2016. márc. 30. 11:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Az országúthoz.
2016. márc. 30. 22:07
 19/23 A kérdező kommentje:
Neked meg kicsi a kukid. Én legalább szűk vagyok ;) De rajtad nem segít semmi.
2016. márc. 31. 07:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy szűk a puncid? :)

Ezt azér én szivesen letesztelném, csak hogy igaz e.

2016. ápr. 1. 04:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!