Miért ilyen gonoszak az emberek?
A történet: Ma munkából hazajövet láttam, hogy egy ház előtt néhány vidáman szórakozó egyén elkezdett kiabálni akkor, amikor előttük elsétált egy magas hosszúhajú ember egy, a társaságukból távozó egyén előtt a járdán,és annak kiabálták, hogy ott megy egy lady boy, menj utána!" There going a lady boy! Get it, get it! She is yours!"
Amikor én is megpillantottam az egyént, akkor én teljesen nőnek láttam. Gondolom, hogy a gúnyolói ismerhetik, ezért tudták, hogy nem az. De miért alázták meg így nyíltan az utcán?
A "lady boy" fekete volt. Gúnyolói is.
hogy jut eszébe egy férfinak női ruhában az utcára menni?nyilván úgy,hogy valami máshogy van nála bekötve.na,akik beszóltak neki,azoknál is.egyèbként nem csak a ladyboyt alázták ezzel meg,hanem elsősorban saját magukat,hiszen mindenkit a viselkedése minősít.az nem lehet,hogy ismerték egymást?ezzel próbálták leplezni,hogy amúgy néha lecidázza őket:D
melyik országban történt ez?
Ki fizeti a GYK operátorait?
Feltettem egy szimpla kérdést, amire ezt válaszolta a GYK:
"Tisztelt Felhasználónk!
"Hogyan lehtne megakadályozni a liberális destruktivitást Magyarországon?" kérdésed töröltük az oldalról, mivel nem felel meg a kérdéskiírás alapfeltételeinek. Amennyiben sorozatosan megszeged az oldal szabályait, a hozzáférésed tiltásra kerülhet!"
Ezért törölni egy kérdést?
Micsoda magyarellenes cenzúra!
Én elítélem a megkülönböztetést, ezért a magyarellenes GYK megnyilvánulást is!
Nemzetközi oldalakon fogok irkálni a magyarellenes liberalista GYK-ról.
Rakjátok vissza a kérdésemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!