Miért szoktak meglepődni az emberek/osztálytársaim, mert autóval hoznak/visznek az iskolába?
Nos vázolom a helyzetet 16 éves vagyok az iskolától kb 3 km re lakunk.
Apukám éjszakai műszakos 17:00-01:00 vagy 02:00 a munka ideje. Ebből kifolyólag ráér elvinni és elhozni is. De ezen az osztálytársak/ismerősök meg szoktak lepődni, mivel ők busszal/villamossal biciklivel stb. Járnak. Nekem ezzel semmi bajom nincs,nem éreztetem nekik hogy hű de jó nekem ebből annyit látnak esetleg hogy esőben száraz vagyok,illetve tanítás előtt kb 10 perccel érkezem.
Volt amikor az hogy hoznak/visznek volt a téma,aztán az Autó márkája ezen sokáig fennt voltak akadva illetve most is szóba szokott jönni.
Nos mi ezen annyira nagy téma ?
Én is azt gondolom hogy irigyek.
#1 Audi A7 Facelift
Jah" a családszerető éjjeliőr apuka, aki egészségét szabadidejét (és benzinét) nem kímélve, képes hóban, fagyban, farkasüvöltésben, fuvarozni 16éves gyermekét -a család szeme fényét- a távoli, háromezer lépésre található oktatási intézménybe. Teszi mindezt a keservesen összekuporgatott, zsíroskenyéren kiböjtölt Audi A7-es típusú munka-autójával.
Mit mondjak?
Nehéz az élet.................. ;)
Csak hogy tisztázzuk:
A helyszín Németország
És A munkahely egy gyárban munkás ellenör, aki ellenörzi hogy hogyan dolgoznak a munkások, mennyit termelnek, nem e tesznek "zsebre"egy pár dolgot (mivel kis tartozékok,alkatrészek és egyebekről van szó), illetve ő fele a biztonságért még 4 emberrel, mivel egy nagy Gyárról van szó. Olyan kis főnök féleség ( felette még 3 an vannak alatta pedig kb 150-200 munkás)
Kint szerintem nem fognak irigykedni egy Audira.
Inkabb azt tarthathjak furanak, hogy 3 kilometert nem vagy kepes 16 evesen egyedul megtenni. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!