Lányok, nektek mik az alap szépség rituáléitok?
naponta kétszer megtisztítom(reggel és este)
ezután tonizálom majd hidratáló krémet használok
hetente egyszer egész test+arc radírozást végzek
hetente kétszer pedig hajat mosok, ilyenkor sampon, balzsam meg végápoló
kb ennyi, nem szoktam túlzásba vinni
Tisztálkodom, s ha száraz valahol a bőröm bekenem, nagyjából ennyi.
A szépséghez tartozik még a fogyás és izmosodás, megfelelő étrend, arra figyelek. De hogy sok változást érnék el mással, azt nem hiszem, nekem pedig nem is annyira fontos az egész, sosem volt az.
Két naponta hajat mosok, balzsamot használok.
Fürdés után testápolót használok. Reggel este fogmosás, fogselyem, szájvíz.
Lakkozom a körmeim, ha valamelyik lepattog vagy elkezd lenőni rögtön újrafestem.
Ha pattanásom van korrektort használok.
Heti egyszer bőrradírt használok.
Naponta fogat mosok, reggel-este tusolok, kétnaponta hajat is mosok. Nálam ennyi. Nem viszem túlzásba. :D
30/N
Napi 2x arctisztitas, arckrem, hetente 1x lehuzhato arcmaszk. Minden penteken szortelenitek (bajusz es szemoldok kiszedese - borotvalkozni gyakrabban szoktam)
Ha ez meg beletartozik, minden masodik nap elmegyek edzeni, 2 havonta 1x szemelyi edzot is berlek. Es azokon a napokon, amikor nem megyek edzeni,hasizom gyakorlatokat csinalok (ugyanis a hasizom 24 ora alatt regeneralodik, szval lehet olyat csinalni, hogy minden napos hasgyakorlat. )
Hajat heti 2x - 3x mosok, de pl szunet alatt, vagy ilyesmi, amikor ritkan megyek emberek koze, heti 1x
Kb ez az alap, a smink, parfum meg ilyenek csak a raadas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!