Mit tegyek figyelemhiányos vagyok vagy mi a baj velem?
Szóval az a helyzet hogy ha a barátom nem velem foglalkozik akkor rosszul esik és megharagszom rá, még ha kb. az anyjával beszélget helyettem akkor is, a barátaimmal is ez a helyzet főleg a legjobb barátnőmnél, ha látom hogy mással jobban elvan akkor rá is megharagszom.
Sőt még az is zavar ha a kiskutyámat simogatja a szomszéd, és úgy érzem őt jobban akarná gazdinak mint engem.
Ez nem normális gondolom. De mit tehetnék ez ellen?
19/L
ennek nem "figyelemhiány"
önzőség, birtoklásvágy, féltékenység - nem normális, jól gondolod. Próbálj meg egy kicsit fokozatosan visszavenni, mert ezt senki nem viseli el, előbb-utóbb szabadulni akarnak az ilyen kullancstípusú embertől.
Azért azt is hozzáteszem hogy a múltamban eléggé kirekesztett voltam mindig is. És akkor még nem voltam ilyen pedig, de tartok tőle hogy ennek is köze lehet a dologhoz.
És próbáltam visszavenni de nem ment, pedig már mondták is hogy ez így nem normális.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!