Mi van velem? Miért van így?
Nem tudom eldönteni, milyen legyek. Itt van például az öltözködés... Imádom a fekete darabokat, bakancsot, testnadrágot. Rock zenét, metált, hardcore-t (stb stb) hallgatok. Szeretek rockeresen járkálni, jól esik. Viszont néha előtör bennem egy érzés, miszerint lehet, hogy csajosabbnak kellene lennem. Néha picit kivágottabb felső, csinos ruhák, szoknya, stb.
Aztán itt a zene is. Őszintén szólva bármit meghallgatok, ha nagyon muszáj, de leginkább a fentieket szoktam. Viszont itt is előjön néha, hogy lehet, a pop vagy rap jobban illene hozzám.
Na meg a véleményem. Mikor van egy téma, amiben kérdezik a véleményem, sosem tudom, mit mondjak.
Gondolok valamit, de ha valaki máshogy áll a dologhoz, az én véleményem is megváltozik, mert rájövök, hogy xy-nak igaza van, és én nem jól gondolkozok. De ha van valaki, aki meg egyetért az előző álláspontommal, elbizonytalanodok.
Úgy érzem, hogy nincs is saját személyiségem, csak úgy vagyok. :'D Elég értelmetlenül írtam, fogalmaztam, ezért bocsánat.
Néha azt is érzem, hogy két személyiségem van, és itt-ott mind a kettő megmutatkozik. Bár ez elég nagy hülyeség.
Na mindegy, szóval utálom az egészet.
14/L
Ez normális ilyen korban. Ilyenkor megy az ember át minden stíluson és ha talál egyet ami igazán bejön neki ötvözi mással és a saját gondolkodásmódját is belekeveri^^
Így lettem deszkás, rocker, anime fan, aki mindenkit leszúrna néha de szereti a cuki dolgokat és néha full fiús vagyok aztán az "emo" hajamban ott virít egy rózsaszín hajcsatt xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!