Sok kismama miért viselkedik igy? Van még akit irritál?
Ezt a primitív és gusztustalan viselkedést leginkább azok csinálják, akik képtelenek elfogadni, hogy másoknak nem a ő tündibündikissztárocskája körül forog non-stop az élete.
Őket nem érdekli, hogy mások enni szeretnének, vagy nyugodtan beszélgetni, rendületlenül kicserélik a sz@ros pelenkát az étkezőasztalnál, csak hogy megmutassák mindenkinek, hogy ők milyen szuper anyukák, és hogy a téma ismét a gyerekére terelődjön. Tipikusan olyan emberek ezek, akik a gyerekszülésen kívül semmit sem tudnak felmutatni. Jó példa erre a "csak irigy vagy" meg a "majd megtudod ha lesz gyereked" kifogás.
Undorítóak az olyan "anyukák", akik irigynek és gyerekellenesnek titulálnak mindenkit, aki egy kicsit is ferdén mer nézni a gyerek fekáliájára az étkezőasztalnál, mert az ilyen nők szerint a szülés és a gyerekcsinálás a világ legnehezebb dolga, és nekik külön tisztelet és szentély kéne csak azért, mert ők képesek voltak rá.
Pedig gyereket csinálni sajnos a leghülyébb és legfelelőtlenebb barom is tud. Rokonságban is volt ilyen. Családi ünnepi ebéd, majd anyuka feláll, és az asztalnál a széken nekiáll kicsomagolni a gyereket a sz@ros pelenkából, az meg kit érdekel ugye, ha mindenkinek elmegy az étvágya a sz@rszagtól. Meg is mondta neki pár rokon, hogy ezt ugye nem gondolja komolyan, hogy itt akarja tisztába tenni, mennyen ki a fürdőbe és kész. Anyuka meg sértődötten bement a fürdőbe, mert hát mit van úgy mindenki oda egy kis kaki miatt. Mondanom sem kell, ő volt az első, aki távozott ebéd után.
Szánalmasak az ilyenek. Ha nekem lenne gyerekem, akkor sem várnám el önző és bunkó módon, hogy mások élete az én gyerekem körül forogjon. Mellesleg ez eléggé a primitívség és műveletlenség jele, hogy valaki még evés közben is a sz@rásról meg ezekről beszél, teljesen mindegy, hogy a beszéd tárgya baba-e vagy sem.
Van az az anyatípus, akinek élete (egyetlen) sikere, hogy szült. És az, hogy életet adott egy egészséges gyereknek, tényleg csodás dolog, de előtte is megcsinálták egy páran, utána is meg fogják. Viszont ha te nem esel azonnal hasra a picitől (akinél édesebb tündéribb tökéletesebb üngyürübüngyürübb teremtmény NINCS), akkor egy utolsó dög vagy, egy karrierrib*anc, aki csak irigy az ő hatalmas sikerére, tudniillik, hogy ő már lebabázott.
És de, engem is irritál.
Hasonló verzió, tegnap mentem autóval keresztül egy településen, anyuka a 3 darab gyerekével az úttest közepén sétál, babakocsit is tol.
Én persze átkerülöm őket a szembesávba(még jó, hogy nem jött szemből senki) faluban szokásos km/h-val, anyuka morcosan néz rám, tükörből már csak azt látom, hogy mutogat, meg forognak utánam(valószínű káromkodott az anyuka)
Hogy miért???
Örök rejtély marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!