Hát nem tudom, én nem igazán szoktam ilyeneket csinálni. Alszol eleget? Vagy nem vagy esetleg túlságosan stresszes?
2016. márc. 22. 15:37
2/6 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, hogy kimegyek a WC-re, és hugyozok egy jót, erre arra ébredtem, hogy épp behugyozok.
És ahelyett, hogy visszatartottam volna, szépen kiengedtem az egészet a lepedőre. Aztán percekig csak pislogtam, hogy ez most dafuq?
2016. márc. 22. 16:45
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se túl fáradt se túl sresszes. Elég kiegyensúlyozott életem van
Nem azt mondom, hogy gyakran van ilyen, mondjuk úgy havonta egyszer. De akkor sem értem ezeket a cselekedeteimet
2016. márc. 22. 17:11
4/6 anonim válasza:
Mert nem figyelsz oda.De benne is van a kérdésedben a válasz: "tudattalan" dolog.Tehát mert nem vagy elég tudatos! Hol jár az eszed? :)
2016. márc. 22. 19:15
5/6 anonim válasza:
De egyébként előfordul igen, nálam olyankor, ha kapkodok, sietek.Tettem már kulcs csomót a hűtőbe és előfordult, hogy kiönteni való teát a szemeteskukába öntöttem a mosogató helyett.Ja és bors helyett őrölt fahéjat szórtam a húslevesbe, de ez utóbbit csak azért, mert színre nagyon hasonló a két fűszeres doboz.
Ezek a legemlékezetesebb bakijaim.
2016. márc. 22. 19:18
6/6 anonim válasza:
Rengeteg automatikus, tudattalan folyamat zajlik bennünk, ezekhez kapcsolódóan rengeteg az automatikus, tudattalan cselekedetünk is. Ezzel "spórol" az agy lényegében... ha mindig minden tevékenységünket kontroll alatt tartanánk, tudatosan végeznénk, akkor elképesztően le lennénk terhelve. Sem idő, sem energia szempontjából nem érné meg. Viszont néha ezek az automatizmusok "összekeverednek", ez teljesen normális. Mindenkivel előfordulnak ilyenek, én például rendszeresen viszem a fürdőszobába azt, amit a kamrába kellene, mert a kettő egymás mellett van egy folyosó végén, és ha arrafele megyek, az agyam néha összekeveri, hogy melyik helyre indultam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!