Normális dolog, ha nem szeretnék sokáig élni?
Nem akarlak megbántani, de 25-35 éves korig a legnagyobb az ember teherbírása. Mind fizikálisan, mind szellemileg. Amit most elvetsz, 40 évesen azt fogod aratni. De az ember is akkorra érik be, nem hiba mondják a nőkre, hogy érett 40-es... és a gyümlcs is ugyebár akkor a legjobb, ha érett.
40 évesen az ember még elég erős ahhoz, hogy élvezni is tudja az életét. És igaz, amit vki fentebb írt: minden életszakaszban más tesz boldoggá: pl. a férfiaknak 60 év alatt, és felett is a p-betűs lyuk okoz őrőmet, csak 60 alatt a p?:a, felette meg a pince.
Na, fel a fejjel...
Áh, szerintem nem korfüggő, hogy mikor annyi valakinek. Szétnézve sok fiatalnak már tizenévesen annyi, bár a látszat is csal. Bud Spencer pedig azt mondja, hogy ő harminc, csak nyolcvannak maszkírozták.
Egyik dédapám állítólag azt mondta a halálos ágyán: "rövid ideig éltem, de jól éltem" - ötven valahány évig élt. Én is fontosabbnak gondolom a minőséget a mennyiségnél.
Ha neked 40, legyen 40, csak jól; kérdés, hogy mit csinálsz akkor, azért Domján Edit sorsára mégsem kellene jutni. Inkább ne számold az éveket, az csak a tested kora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!