Mit lehet tenni, ha egy ember sincs, akinek számítanék?
Lehet, h közhelynek meg okoskodasnak tünik a valaszom...
Mit lehet tenni? Megtölteni ezt az üresseget. Celokkal, h mit akarsz elerni, idöre lebontva pl 10, 5, 1 even belül, mit teszel erte, ami odaig vezet. Epitsd fel az eletedet olyanna, aminek szeretned! Ne masokra varj, mint tesod es csaladod, azaz ne masokkal sodrodj, hanem vedd a kezedbe az eletedet!
A celok nelküli ember olyan, mint a hajo iranyitas nelkül: az elet tengeren ide-oda sodrodik, masok celjai es viselkedesetöl függöen, akinek pedig vannak celjai, az alapvetöen afele tart.
Igazad van, az emberek nem nagyon foglalkoznak masokkal, mindenki magaval van elfoglalva. En ugy latom, aki erzekenyebb ra, azaz magasabb az emotionalis intelligenciaja, az jobban eszreveszi ezt es jobban figyel masokra, ezert zavarja, h ezt a figyelmet nem kapja vissza. (Persze vannak, akik nem emiatt figyelnek masokra.)
De vegsö soron egyedül születtünk ide, sajat utunk es eletünk van, amit magunk csinalunk meg es csak magunkkal szamolunk el a vegen.
Csinald jol, sok sikert kivanok!
En a sajat eletemben azt vettem eszre, ezek az "üres" idöszakok az eddigiek összegzesere vannak, tapasztalatok levonasa, celok kijelölese, ilyenekkel töltsek. Mindennek eljön az ideje, ez most masnak van, vajon mire van ez az idöszak nekem?
Pl. megfogalmaztam, milyen part szeretnek, es milyennek kell nekem lennem, h tetszek neki, miben kell fejlödnöm? Kepzesekre jartam ilyen idöszakokban. A tars spontan jött mindettöl függetlenül, amikor jött, bar nekem nem tul sok kapcsolatom volt azelött.
2.
Barátkozhatunk,mert igy alakult nekem sincs barátom.
irhatsz f21
Én is hasonlóképpen érzek...Beszélgethetünk, ha szeretnél
18L
Nem igaz, mintha én írtam volna ki ezt a kérdést...
Magamból kiindulva: egész véletlenül nem vagy különc, nem látod másképpen a világot, mint a többség? Lehet, az a baj, hogy nem értenek meg.
Manapság szerintem ez egyre általánosabb, sajnos...Kevés őszinte kapcsolat van, inkább csak a felszínesség, rohanás marad.
Ugyanazt érzem én is, amit te...
Mondjuk nekem neten sikerült találnom egy-két embert, aki nagyon hasonlóan gondolkodik, mint én, és ez kissé megnyugtat. Ha már ilyen világot élünk, ahol sok az online kapcsolat, akkor próbáld meg, ott is lehet ismerkedni, és hátha találsz valakit, akivel meg tudod osztani a gondolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!