Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felszokták, illetve fel lehet...

Felszokták, illetve fel lehet tüntetni önéletrajzban az egyetemen kapott tanulmányi ösztöndíjat/ ösztöndíjakat?

Figyelt kérdés
Gondolok ilyenre hogy: legfelső tanulmányi ösztöndíj; vagy köztársasági ösztöndíj; stb. A köztársaságit már láttam egy hallgatónál, hogy bele volt írva. De például a "legfelső tanulmányi ösztöndíj 2016" ilyet bele szoktak, illetve bele lehet írni? Vagy hogy lehetne beleírni? A "legfelső" (legmagasabb) helyett tudnátok mondani valami elegánsabb megfogalmazást?
2016. márc. 17. 18:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
A "legalja"? Egy ilyen utan akkor se vennelek fel, ha magasan te lennel a legkepzettebb. Szakmai skilleket lehet tanulni, emberseget sokkal nehezebb.
2016. márc. 17. 20:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Azert van ott, hogy " ugy vettem észre" es nem általánosítottam, bar a nagy többsége ilyen, én igy tapasztaltam. De amugy meg hogy is lehetne dolgozni nappali szakos egyetem mellett!? Ezt sose értettem. Es a tanárok se... Nalunk például mesterszak nem is indul levelezőn... Hat valyon miert? Mert olyan ugyesek es zsenik akik az egyetem mellett dolgoznak? De ha meg az is lenne, akkor se tud maximumot teljesíteni. Ez valahol kiütközik...
2016. márc. 17. 20:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, attol, hogy odairod, hogy te ugy vetted eszre, meg ugyanugy lelegaljazol embereket. Nincsenek varazsigek, amik utan kivetkozhetsz magadbol es kifejezheted, valakik (akarkik) milyen hulladek emberek.
2016. márc. 17. 20:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Na de figyelj mar, mindenben van kivétel. Ugyan úgy, mint ahogy a szakmunkásokat nézik le, vagy ugyan ufy ahogy a mérnököket nézik le, stb stb sorolhatnám. Minden ilyen es hasonló esetben vannak jogos meg illetve torz feltételezések. En mérnök vagyok, mikor hallom hogy a szakmunkás fikázza a mérnököket én nem haragszok meg ra, nem sértődik meg. Sot igazat adok neki, mert mérnökök kozott is van olyan, akit egy esztergályos be tudna vinni az erdőbe egy egyszerű tűrés illesztes rendszerrel... De igaz ez forditva is: Tud a szakmunkás is olyat, amit egy kezdő mérnök nem. Illetve szakmunkásvol is van olyan, aki ugyan ugy semmire kellő. Aki ilyeneken megsértődik, holott nem is altalanositottam, az vagy magára veszi az inget, vagy nem tudom...
2016. márc. 17. 20:59
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát... Azert ezt nem mondanám. En a céltudatossagtalan érdektelen embereket nézem le, illetve aki nem a jora akar törekedni... En nem vagyok amugy szar ember hidd el 😊
2016. márc. 17. 21:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja hat igy mar mindjart mas...
2016. márc. 17. 21:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor írd bele, ha most estél ki az egyetemről pályakezdőként, és a szakmádbavágó munkahelyre pályázol, mert amúgy meg a kutyát sem érdekli, hogy neked erről okleveled van. Max arra tudod használni, hogy mikor megkérdezik miért tartod magad szorgalmasnak, akkor megemlíted.
2016. márc. 18. 09:00
 18/18 anonim ***** válasza:
56%
Pont az ilyen szarjankók miatt utálják a mérnököket. Kicsit el vagy szállva magadtól. Ha ilyen arrogáns stílusban indítasz az első komoly melóhelyeden, akkor aki "alattad lesz" igen csak utálni fog. Főleg, hogy a nagy céltudatosságod úgyis azt fogja eredményezni, hogy látványosan be fogsz nyalni a főnöködnek. Én is mérnök vagyok, viszont normálisan állok az emberekhez, érdeklődő vagyok, érdekes módon mindenki együtt tud velem dolgozni, az utolsó segédmelós is. Nem elég az, hogy szakmailag ott vagy, emberségben is fejlettnek kell lenned.
2016. márc. 18. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!