Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiaknak nehezebb dolguk...

A férfiaknak nehezebb dolguk van az életben mint a nőknek?

Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 09:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen területen. Egy biztos, ahová simulékonyság, alkalmazkodóképesség kell, ott a férfiak általában hátrányban vannak.
2016. márc. 17. 11:54
 12/22 anonim ***** válasza:
Más nehézségek adódnak az életben férfiként és nőként is, nem hiszem, hogy az egyik jobb lenne, mint a másik.
2016. márc. 17. 12:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Úgy bírom, hogy sokak szerint a prostiknak nem rossz...

Áruba bocsátja a testét és kész. Pf....

Szerintem mindkét nemnek nehéz lehet. Komolytalan a válaszok egy része (pl.: a tökön rúgás: adott válaszolót milyen rendszerességgel rúgják tökön?).

Szóval földrajztól, életkortól és még számtalan dologtól függ. Minden téren ugyanolyan nehéz szerintem mindenkinek: a munkában, a párkapcsolatban, a tanulásban, a társadalmi elvárásokban stb. Csak nem ugyanott nehéz. És ez még egyénenként is változik. De alapvetően a férfiaknak másban nehéz, mint a nőknek, más elvárások, más időpontban (értsd: életkorban) nehezek, de mindenkinek lehet nehéz. Illetve mindenkinek könnyű. A fogalmazás más felfogás kérdése. De egy biztos: annak a legnehezebb, aki nem képes elolvasni a 210 db teljesen ugyanilyen kapcsolódó kérdést, és az azokra adott válaszokat, pláne saját véleményt kialakítani. Annak nagyon nehéz.

2016. márc. 17. 12:20
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

Figyu, nem mindegy, hogy nézel ki. Ha nőként így, akor a pic**d kinyalják mindenhol: [link] (mondjuk sztem ez a nő kifejezetten ronda)

Ha átlag vagy... akkor észre sem vesznek.

Pasiknál ugyanígy: ha igazi szépfiú vagy, akkor bármelyik nőt megkaphatod (de azok a pasik nyilván a hozzájuk hasonlókból válogatnak), ha átlagos, akkor évekig nincs csajod, meg más se... :D

2016. márc. 17. 15:08
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

Az életről van szó, nem a társkeresésről.

Nekem nőként az én nézetem szerint nehezebb, mert félek, hogy a férfiak megölnek. Lehet ezen nevetni, meg paranoidnak hívni, de az egyik nem átlagos tagja a másik nem átlagos tagját puszta kézzel képes megölni.

Nagyobb arra az esély, hogy egy ismerős férfi öl meg, minthogy egy ismeretlen. Innentől nem érdekel, hogy kinyitják-e az ajtót. Életről van szó.

Most lehet tényleg röhögni, hogy nem minden férfi gyilkos, ami igaz is, de ha megölnek, az én hibám lesz, hogy nem féltem eléggé.

2016. márc. 17. 18:03
 16/22 anonim ***** válasza:

"Az életről van szó, nem a társkeresésről.

Nekem nőként az én nézetem szerint nehezebb, mert félek, hogy a férfiak megölnek. Lehet ezen nevetni, meg paranoidnak hívni, de az egyik nem átlagos tagja a másik nem átlagos tagját puszta kézzel képes megölni.

Nagyobb arra az esély, hogy egy ismerős férfi öl meg, minthogy egy ismeretlen. Innentől nem érdekel, hogy kinyitják-e az ajtót. Életről van szó.

Most lehet tényleg röhögni, hogy nem minden férfi gyilkos, ami igaz is, de ha megölnek, az én hibám lesz, hogy nem féltem eléggé."

Ha nem használsz ki egy férfit sem, akkor hatványozottan kevesebb lesz rá az esély, hogy valamifajta bántódástól kelljen tartanod, ugyanis szerintem az őrültek/pszichopaták is leginkább csak akkor támadnak, ha úgy érzik, van rá alapjuk, persze nincs rá alapjuk nyilván az ilyen szörnyű cselekedetre, de ők úgy érzik, hogy van, ha kihasználja őket egy lány.

2016. márc. 17. 18:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Látod, 16-os, ilyen nincs, hogy kihasználásért halál jár. Még úgy sem, hogy nem használok ki senkit.

Aki öl, annak nincs rá indoka. Mi van, ha ő kihasználásnak vesz egy normális dolgot? Ha mondjuk kinyitja nekem az ajtót, megkéselhet, mert nem megyek hozzá feleségül? Mert ez az őrültek logikája.

Nem akarok olyan világban élni, ahol figyelni kell, mit csinálok, mert más félreértheti, és MEGÖLHET. Ezt felfogod? Egy férfinak mikor kell vigyáznia arra, hogy mit mond, mit csinál, mit vesz fel, hova megy, hogy ne ölje meg egy nála erősebb nem egy vagy több tagja?

2016. márc. 17. 18:33
 18/22 anonim ***** válasza:

"Látod, 16-os, ilyen nincs, hogy kihasználásért halál jár. Még úgy sem, hogy nem használok ki senkit."

Nyilván nincs és abszurdum, elfogadhatatlan tett. Nem is erről van szó. Hanem arról, hogy talán egy elmebajosnak se volna lehetősége ölni, hogyha nem használná ki egy lány sem, a Vivien eset is elkerülhető lett volna szerintem, ha szegény Vivien a barátját, értsd szerelmét hivta volna fel, az álbarátja helyett, ami szerintem sosem volt igazán barátság.

2016. márc. 17. 18:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy elmebajosnak mindig lesz indoka ölni. Ha nem ma, holnap.
2016. márc. 17. 18:42
 20/22 anonim ***** válasza:
hát hidd el azért vannak férfiakra is nézve olyan alvilági tagok.. szrintem elég sok olyan ember létezik akit nem érdekel hogy nő e vagy férfi, ugyanúgy ől, mert nála az a kielégülés
2016. márc. 17. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!