Tudom, hogy ez külsőség, de kíváncsi vagyok, hogy mi a véleménye rólam az embereknek? (kort és nemet kérnék, inkább lányok véleményére vagyok kíváncsi)
24 éves önálló fiatalember vagyok, saját házam van, önmagam gondoskodok mindenről, nagy rendezettségbe élek, házam és körülötte, vidéken élek, de nem vidéken dolgozom, 160 ezres nettóm van, Porsche Boxsterre gyűjtök.
Külsőmet tekintve a szupercsapatból a szépfiúra hasonlít a hajam (arcom nem olyan) bár nekem is szépfiús az arcom több ember szerint is.
Mamámat békén lehet hagyni :D
Egyébként egy lány barátomról van szó :)
Hm. Ami azt illeti, hogy ezt így feltetted nekünk kérdésként, nem számít, hogy névtelenül vagy esetleg csak úgy, kérdeztél, nem nagyon tudom, milyen válaszokat vársz, véleményt, de pontosan miről is? A véleményem, hogyha a leírtakról véleményt kérsz, nem biztos, hogy rendben van az önbecsülésed vagy mid. Nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy a legjobb úton haladsz-e talán vagy vársz még az élettől egyfajta megerősítést, hogy jól csinálod a dolgaidat.
24 évesen saját ház, munkahely, szép és becsülendő. Manapság azt hiszem később szakadnak le a gyerekek a szülőkről nagy általánosságban. Talán fura kívülről, hogy egyedül élsz, de biztosan indokolta még valami, hogy elköltözz. Szerintem büszke vagy arra, hogy a két lábadra álltál, és lehetsz is, ez egy eredmény, az életedben egy újabb lépcsőt léptél.
Nem tudom hogyan néz ki ez a mese?hős, de ha valakire azt mondják szépfiús az arca, nem mindig tetszik. Ha egy srác jól néz ki, azt mondom rá, hogy helyes vagy jóvágású. Ha végülis hibátlan a megjelenése, karakteres lehet az arca, de mégis van valami zavaró benne, akkor mondom, hogy szépfiús, olyan bájgúnár, ficsúr.
Írtad, hogy mérnöktanár szeretnél lenni. Elvégezni egy mérnökképzést és az egyetemen maradni tanítani? Ez szép terv, vágj is bele, ha elég kitartást és szorgalmat érzel magadban, hogy van-e benned elegendő tehetség, azt úgyis menet közben az élet dönti el helyettünk. Ha már végeztél valami technikumot, biztos látod, hogy az érdeklődési köröd valóban arra a bizonyos területre irányul.
Arról, hogy inkább lányok véleménye érdekel, talán azért, mert tudni szeretnéd, általánosságban hátrányként vagy előnyként könyvelik-e el ezt a nagy önállósodást.
Én inkább előnyként, de azért fenntartásokkal, az egyéb indokokat nem ismervén, és hogy miért nem tanultál eddig tovább (3-4 éve elvégezhetted a technikumot) szintén jól alátámasztandó, eloszlatásra váró kétely.
Ez volt a véleményem.
Remélem, nem írtam semmi rosszat, én nem tudom mit cisnálok hajnalban és miért...
20 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!