Mit tegyek az elkerülés érdekében?
Még tavaly volt egy kis közlekedési baleset, koccanás egy nővel. Amikor kitöltöttük a papírokat,akkor láttam a nevét.. A neve hozzá köthető egy vállalkozoi családhoz.. A kocsibol úgy gondolom,hogy ahhoz a családhoz tartozik.. Amikor felhivta a férjét,hogy mi van,akkor nem is tudommár,hogy Gábort vagy Lászlót mondott...
A baráti tarsaságomban jár egy ugyan ilyen vezeték nevű,mint a vállalkozó neve,amikor el ment egyiktől kérdeztem,hogy ez a vállalkozói családból van? Azt mondták nem,csak névrokon. Bár ellent mond az is,hogy a csávó egyedülálló a nőnek meg két gyereke van..szóval házasok, vagy egy pár nem lehetnek..
Most igazából nem tudom,hogy a " gazdag" nő a vállalkozói családból van van az is csak név rokon.. Esetleg a nő meg a baráti társaságba járó ferfi mennyire ismerik egymást,de azt vettem ki a dolgokból,hogy egy felé laknak.. egy településen azt tudom és ugy néz ki egy felé is..
Lehet,hogy rokonok vagy nem tudom,de a férfi állítólag nem a vállalkozoi családból van.
A lényeg,hogy nem szeretném,hogy kiderüljön az,ami tavaly történt ( ha csak nem már kiderült) mert részemről tiszta szégyen lenne!!
A nő is tudja a nevem( ha azóta el nem felejtette) a férfi is tudja..a mai világban meg bárhogy szóba kerülhet a nevem.
Csak úgy nem kérdezhetek rá,hogy a te rokonod az xy vagy ilyen kocsival jár az xy és a rokonod?
Hogy kerüljem el ezt a fickót? Ha találkozom a baráti társasággal, az is ott van,mindig nem mondhatom le a találkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!