Szerintetek mi a legeslegjobb dolog a világon?
Figyelt kérdés
Nem KI, hanem MI? Tehát nem olyan válaszokat várok, hogy "a gyerekeim".2016. márc. 11. 19:08
22/29 gnoomage válasza:
Igen, én kifejezetten szeretem ha magamnak vagy egy lánynak okozhatok szexuális élvezetet, nem igaz mekkora kretén vagyok és szeretem a világ egyik legalapabb és egy nagyon fontos élvezetet, tiszta szégyen vagyok...
Nőj fel és te is megtudod majd amikor először feláll ;)
Amúgy másodikra meg a zene jön, ezt el is felejtettem pedig naponta 4-5 órát hallgatok :D
23/29 anonim válasza:
A finn télben, egy tóparton szaunázni, fatüzelésű szaunában a szerelmeddel, és egy üveg sörrel!
24/29 anonim válasza:
Csatlakozom a 12.hez, Ugyan nem a legjobb dolog, de jó dolog az esti semmit tevés, lézengés, otthon kényelmesen négy fal közt feküdve ágyban és laptopozni, olvasni, zenét hallgatni, Kizárva minden zajt, nem gondolni senkire és semmi másra, csak a csönd. na de sajnos nem tart örökké, mindig van egy újabb nap
25/29 anonim válasza:
Valami jó underground egy ütős beat-tel és egy jó cigi hozzá!
26/29 anonim válasza:
Amikor magadhoz térsz a pillanatban, és átlátod az Egészet. Messze túl az életeden, messze túl önmagadon. Mindent a helyén, mindent rendjén. Közben átéled a maga teljességében a következő tökéletes seprűsuhintásodat is, ami igazán amiben se különb a többinél.
29/29 anonim válasza:
könyvek, természet, cosplay (nem szoktam beöltözni, csak szeretem nézni az igényes cospayeket), a kedvenc sorozatom, és a hitem. Kábé ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!