Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi a legeslegjobb...

Szerintetek mi a legeslegjobb dolog a világon?

Figyelt kérdés
Nem KI, hanem MI? Tehát nem olyan válaszokat várok, hogy "a gyerekeim".
2016. márc. 11. 19:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
9%
Nyár a legjobb és hozzá finom hideg sör 🍻
2016. márc. 11. 19:34
 12/29 anonim ***** válasza:
56%

A magány.

Egyedül vagy, de mégse.

A Magány társaságában.

Elvégre "ő" még nem nevetett ki, és nem szégyenített meg.

Viszont szinte mindig veled van, még ha 100 ember vesz is körül.

Ez nagyon giccsesen hangzott, de..

2016. márc. 11. 19:35
 13/29 anonim ***** válasza:
36%

Mikor mi. Ha már nagyon kell pisilnem, akkor a vécé.

Amúgy fagyi, zipline, meleg ruha.

2016. márc. 11. 19:38
 14/29 gnoomage ***** válasza:
8%

Wáó, ilyen ritka nagy IQ-val rendelkező emberek se túlzottan elterjedtek hála az égnek...

Már az igazi kretén szint... Mert persze kedves 14-es, te utálod azt amikor elmész mi? A pap bácsi biztos túl sokat simogatta... Arra volt kíváncsi mi az egyik legjobb elfoglaltság vagy tárgy, és az emberek többsége akár szégyelli, akár nem, a szexet vagy a maszturbációt teszi az első 10, de minimum az első 15 közé... Ez egy természetes dolog, bár ha valaki ennyire lemaradott sötét ember teljesen érthető ha inkább hazudik még magának is...

2016. márc. 11. 19:54
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Ez a legjobb dolog a világon ?Ha kivered a saját f...d?

És én vagyok a kretén?

2016. márc. 11. 20:03
 16/29 anonim ***** válasza:

Személy szerint alkotni szeretek a legjobban legyen szó írásról, rajzolásról, varrásról, legalábbis én ezekben alkotok.

És még a legjobban lekötnek a youtube videók, pacsi annak a hozzászólónak, aki szintén szeret sütit videókat nézni :) De különböző kultúrák érdekes szokásairól szeretek még videókat nézni, illetve cuki állatokról :)

És ha mindezek mellett még ott van mellettem a párom (aki szintén youtube videókat néz a gépén vagy rajzol), és megbeszéljük, ki mit látott, na nekem ilyen a legjobb időtöltés :)

Ha úgy nézem, a legjobb nekem az, ha kreatívan kiteljesedhetek, de mindezt csak úgy tudom élvezni, hogy közben a Maslow szükséglet piramis alsóbb szintjei ki vannak elégítve, vagyis van hol laknom, van mit ennem, egészséges vagyok, és vannak szeretteim.

De néha megállok, hogy hálát adjak azért, amiért megadatik, hogy ebben a korban fűtött lakásban élhetek, meleg vízzel ellátva, és lényegében jobban élek ma, mint régen egy király :)

2016. márc. 11. 20:08
 17/29 A kérdező kommentje:
igen
2016. márc. 11. 20:08
 18/29 A kérdező kommentje:

érdekes látni, hogy mi tesz boldoggá embereket. :)

sokszor egészen apró dolgok is. ez jó. :)

2016. márc. 11. 20:09
 19/29 anonim ***** válasza:
67%

Hű...az utolsó hozzászólónak eléggé igaza van :)

Szerintem a legjobb dolog, mikor a barátnőmnek orgazmusa van :D Imádom ahogy nyögdécsel, meg mikor látszik hogy minden izma összerándul az élvezettől.. Engem ez tesz a lehető legboldogabbá (:

2016. márc. 11. 20:16
 20/29 anonim ***** válasza:
49%
A kokain.
2016. márc. 11. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!