Ti is undorítónak tartjátok ha valaki társaságban fogdossa a meztelen lábdejét?
Figyelt kérdés
A nővérem barátnője (27 éves) folyton fogdossa a lábát. Akárhányszor átjön, amint átlépi a küszöböt, rögtön veszi le cipőt+zoknit, mezítláb bejön a lakásba és amint leül máris a lába a kezében van. Vagy a lábujjait markolja vagy a lábfejét, vagy pedig két kezét az egyik talpára teszi össze kulcsolva és felemeli azt a lábát.
Nincs bőrbetegsége és nem büdös a lába, de szerintem ez undorító. Jó, nem baj, ha otthon csinálja, na de társasaágban?
Szóltam a nővéremnek, de ő nem tartja undorítónak.
Ti mit gondoltok? Nem tartanátok kicsit gusztustalannak, ha egy ismerősötök így tenne társaságban?
2016. márc. 11. 14:09
11/12 anonim válasza:
Milyen jó ötlet megmasszírozni neki :) De csak lányét. Persze koszos tud lenni, de egy szintig pont hogy egészséges a bemozgatása és/vagy masszírozása. Inkább ez, mint végig cipőben tartani és rá se gondolni. Én munkahelyen is mindig papucsban voltam+vagyok, és a zoknit is leveszem néha, amíg ülök, mert könnyen beizzad. (főleg kávé rásegítéssel, vagy 35 fokban) De azért munkahelyen illetlen lenne mezítláb papucsban közlekedni, mint egy strandon.
12/12 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne. Izgatna is a dolog. :) De csak akkor, ha jó nő csinálja. Órákig el tudnám nézegetni, elflesselnék rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!