Mit gondolnátok egy ilyen emberről? Énekel, pedig nem tud.
# 1
Ő abból lett milliomos, hogy az apja azzá tette.
Én az ilyenen mosolygok egyet, aztán továbblépek. Úgy vettem észre, hogy most ismét egy olyan korszak van, hogy minden 5. ember együttest akar alapítani. Őket csak a műkörmösök/személyi edzők körözik le.
Majd szétszéled az együttes valószínűleg egy idő után, addig meg az illető elvan a dologgal. Ha neki jó, hát csinálja. Az ilyen jellegű dolgokkal általában az a bajom, hogy rontja a minőséget. Tehát pl. a srác helyes meg minden, sok ismerőse van, ezért több ember megy a koncertjére és valóban elhiszik, hogy az bizony jó zene és ének. Ellenben egy kevésbé ismert illető, aki valóban minőségibb zenét csinál, nem kap semmit.
Köszönöm a válaszokat.
Nos, igen, ez így érdekes, meg kissé elkeserítő is, épp amiatt, amit írsz. De nem is igazán értem: a banda tagjai nem rossz zenészek, csak rájönnek, hogy ne jó az énekes. Ők miért nem tesznek valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!