Ciki, ha 12 évesen még szeretek barbizni?
Figyelt kérdés
Egyszer az egyik barátnőm átjött, és látta a polcomon a babákat, erre azt mondta "Te még szeretsz barbizni? A 6 éves húgom szokott!" Akkor ez tényleg ciki?2016. márc. 9. 08:16
21/22 anonim válasza:
Szia
Egyáltalán nem ciki. Majd abbahagyhatod ha úgy érzed, ne hagyd hogy mások befolyásoljanak. Én nagyon sokáig szerettem velük ha nem is játszani, de ruhákat varrni nekik, öltöztetni. Már kicsit alábbhagyott a lelkesedésem ezek iránt, de ugyanúgy szeretem a barbie-kat, és semmi pénzért nem válnék meg a gyűjteményemtől.
22/22 anonim válasza:
Szerintem nem :) én a mai napig szoktam barbizni ha már nagyon elegem van mindemből és kicsit ovis akarok lenni. Bár mivel a húgom megnőtt, mostanában inkább az autósszőnyegen szoktam játszani az öcsémmel :D
A lényeg, hogy nem gáz én is szoktam játszani
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!