Egyszer az egyik barátnőm átjött, és látta a polcomon a babákat, erre azt mondta "Te még szeretsz barbizni? A 6 éves húgom szokott!" Akkor ez tényleg ciki?
bírom itt ezt a "mai fiatalok" szöveget.. nézzetek már körül egy kicsit, k.rvák mindig is voltak generációtól függetlenül.
szerintem nem ciki, hogy barbizol. bár az osztálytársaid, vagy barátnőid, akik ezt már régebb óta nem csinálják, lehet hogy furcsállják.. próbáld meg kiérezni, hogy kinek lehet elmondani, és hogy ki az, aki esetleg játszana is veled. de valószínűleg olyanok is vannak, akik emiatt kinevetnének.
2016. márc. 9. 12:05
13/22 anonim válasza:
Az én ismerősöm még szokott legózni, és egyáltalán nem tartom cikinek. :D
2016. márc. 9. 12:11
14/22 anonim válasza:
Annyira már tényleg nem menő, de ne szégyelld magad érte. Ha szeretsz velük játszani, akkor játssz nyugodtan :) Nekem és a húgomnak is volt kb 16 barbim.
Ha zavar, hogy a többiek mit gondolnak, akkor csak tedd el őket a szekrénybe, vagy valahová, ahol nincsenek szem előtt. ;)
2016. márc. 9. 12:28
15/22 anonim válasza:
nem az.:D sőt, jó dolog, hogy 12 évesen is igazi gyerek vagy, aki nem magát sminkeli, hanem max a barbijait.:D a többiek kicsit korán érnek, de hagyd figyelmen kívűl a véleményüket, hidd el, jobb gyereknek lenni ;)
2016. márc. 9. 15:15
16/22 anonim válasza:
igen szerintem eléggé az :D de majd kinövöd..
2016. márc. 9. 15:19
17/22 anonim válasza:
Nem, mi itt ebben a nagy épületben mind barbizunk 54/f
2016. márc. 9. 16:23
18/22 anonim válasza:
A nyomorék barátnődet hagyd ott a francba. Ha szerinte ez ciki, szard le. Ki a tökömet érdekli h ciki vagy nem? Szereted, szereted. Késze. Nem kell foglalkozni ilyen nagy menősködő nyomorékokkal.
Elnézést h így fogalmaztam, de rühellem ezeket a menőző g***ket
2016. márc. 9. 18:48
19/22 anonim válasza:
Szerintem, ez így kéne lenni mindenkinél, inkább minthogy pasizzanak. Különben én 19 éves vagyok, de még mai napig elnézegetem a barbikat a boltok polcain, mert azóta már annyi fajta van és jobbnál jobb. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!