Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más huszon éves is fiatalabbna...

Más huszon éves is fiatalabbnak érzi magát?

Figyelt kérdés
Én 22 leszek nemsokára, de annyira nem érzem magam 22 évesnek hogy az hihetetlen, egy éretlen 18-19 évesnek érzem magam még. Fiú vagyok amúgy. Más is van ezzel így?
2016. márc. 3. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:

16-17-nek érzem magam. Ezért is szeretnék ilyen korú barátnőt, persze nem csak a kort nézem, meg úgy se fog érdekelni ez ha jól megvagyunk.

20F

2016. márc. 3. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Az jó akkor nem vagyok egyedül :D nekem vam párom négy éve, de mikor megismertem akkor 18 voltam de akkoris 14 nek éreztem magam kB vagy 15nek. Valahogy mindig levoltam maradva mindennel meg a velem egykorúak komolyabban gondolkodtak.
2016. márc. 3. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezzel én is pont így vagyok:D
2016. márc. 3. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 46 évesen érzem magam 20-22-nek.

Ugyanolyan hülye vagyok,mint akkor :D

2016. márc. 3. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, általános jelenség.
2016. márc. 3. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:
23 vagyok és kb. 19-20-nak érzem magam. Az ismerőseim többsége annyinak tartja magát, amennyi épp, de gyerekesebbek, mint én! :D
2016. márc. 5. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!