Mi az oka ennek?
30 vagyok. Önellátó. Fiatalos az arcom, emiatt mindenkinek csak zolika vagyok de nekem ebbő untig elegem van. Annyi komoly dolgot tettem már, annyit segítettem másoknak miért vagyok még mindig zolika!?
Nem tudom értetek e. Csak a kontraszt miatt írom kizárólag a következőket:
három embert megmentettem az öngyilkosságtól
Kupakokat kezdtem gyűjteni ami hatalmas hálózattá vált, segítettem icp s gyerekeknek, őssejtkezeléseseknek, agyvérzéseseknek, nyugdíjasoknak, benne vagyok a börtönmisszióban, zongorázom, ping pongozok bokszolok, három könyvem van, 800 versem, szegény családnak szereztem minőségi mosogépet, veszem afedél néllkülit,hazai es külföldi alapítványok kérnek munkákra és a lista nem teljes,,, és még mindig zolika vagyok... értetek engem? Mit tehetek még?
Na de ki hív Zolikának? Nagymamád, öcséd, haverok, vagy idegenek is, új ismerősök, stb? Tudnak a korodról, vívmányaidról? Amúgy csípőből becézgetni valakit illetlen is.
Ha valaki lezolikáz, nyugodtan mondd meg, hogy jobban szereted a Zolit/Zoltánt.
Az, hogy gyerekesnek tartanak valamiylen tekintetben. Állj ki ezen a téren. Ha férfi mondja, akkor azonnal ved át a ka- képzést, és válasz közben Jenőkézd, Ferikézd le.
Aztán mond meg neki egyenesen, hogy a Zolit szereted, Zolikázni viszont az öregasszonyok szoktak. Ha ő nem az, akkor beszéljen másképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!