Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek túl szigorúan...

Szerintetek túl szigorúan ítélem meg, hogy milyen szülők az ilyen emberek?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mesélte,hogy a menye és a fia hogyan bánnak a gyerekekkel.

Éjszaka ha a gyerek felkel,akkor leordítják,hogy "aludj vissza",mogorván.

Dühkitöréseik vannak,csapkodnak.

Váltott műszakban járnak dolgozni,van,hogy éjszakára.

Előfordult,hogy a gyerek bepisilt az ágyba és akkor is leordították.

Ezek normális dolgok?Az emberek így elfáradnak,hogy így bánnak a gyerekekkel?

Ráadásul a nő most volt terhes a 2.gyerekkel és elvetélt,és meg sem érintette őket,hanem már az volt a következő kérdés,hogy mikor lehet másikat(gyanítom az anyagi támogatás miatt).

Nekem nincs gyerekem,így nem tudom milyen,viszont nagyon elborzaszt mikor ilyeneket hallok.

Nem tudom,hogy helyes-e az,hogy én megítélem őket,mivel nekem nincs.De mégis úgy érzem,hogy én nem tudnék ilyen lenni.

2016. márc. 2. 16:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom,ha az én gyerekem 4 évesen bepisilne,és pszihológushoz vinném,nem leordítanám.

Aki gyenge idegileg,az ne vállaljon gyereket,én úgy hiszem.

A nagyi pedig mindent tud,mivel vele laktak 3 évig.

2016. márc. 2. 23:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Kívánom neked, hogy soha ne legyél idegileg gyenge. Azt is, hogy harmónia vegyen körül életed végéig, de ha nem így lesz, véletlenül rákiabálsz vagy megütöd a gyerekedet, akkor jusson eszedbe, hody neked nem szabadott volna szülnöd.
2016. márc. 3. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyszer-egyszer elnézhető, hiszen mindenkinek elfogy a türelme, lehet rossz napja, de van akinek ez a természetes. Na, neki tényleg nem szabadna szülnie.
2016. márc. 3. 12:46
 14/14 A kérdező kommentje:

"Kívánom neked, hogy soha ne legyél idegileg gyenge. Azt is, hogy harmónia vegyen körül életed végéig, de ha nem így lesz, véletlenül rákiabálsz vagy megütöd a gyerekedet, akkor jusson eszedbe, hody neked nem szabadott volna szülnöd.

"

Képzeld ismerek ilyen embereket,akik még soha nem ütötték meg a gyereküket,pedig aztán nem volt egyszerű életük.

Persze van,hogy az emberek néha-néha kiborulnak.

De ha meg is történik egy ilyen dolog,akkor utána odamegyek is megvigasztalom a gyereket,vagy tudatosítom benne,hogy mennyire megbántam,és nem akartam bántani.

De ezek semmi ilyesmit nem tesznek.Érdektelenül viselkednek."Kussojjá má',Aluggyá'".Kb ilyen szint...

A gyerek pedig ilyesmiktől nagyon sérül...

2016. márc. 3. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!