Másnak is van olyan, hogy alvás után ködös aggyal ébred és szédül?
Figyelt kérdés
Előrebocsátom, nem ittam alkoholt nem is szívtam be. Pont, hogy jól aludtam és sokat. Most akkor szétaludtam az agyam? Vagy miért van ez? Alig látok ki a fejemből..2016. márc. 2. 07:56
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de ma reggel én is rosszul érzem magam, szédelgek ás abroncsban van a fejem.
2/4 anonim válasza:
Ugyanez van velem is, főként akkor, ha kialszom magam rendesen, és nem úgy kelek föl, mint akit fejbe vágtak.. utána nem sokkal kezdődik ez a tompaság, kicsi fejfájás. Ha ébresztőórára kelek, viszonylag korán, akkor nagyon rossz maga a felkelés, de utána egész nap fitt vagyok. Úgy látszik nem szabad sokat aludnom :D
3/4 anonim válasza:
Nekem akkor van ilyen, ha felébredek reggeé és visszaalszom, utána egész délelőtt tompa és kótyagos vagyok.
4/4 elwera válasza:
Nekem elzsibbadt a lábam, alig tudtam felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!