Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek valaha lesz olyan...

Szerintetek valaha lesz olyan lány/fiú aki elfogad? Szeretem ha gyerekként kezelnek, szeretek gyerekes dolgokba öltözni, mesét nézni és pelenkát is viselni, amit NEM használok. és szeretem ha felolvasnak nekem.20f

Figyelt kérdés
Ez neem fétish ugyanis nem izgulok erre fel. amikor szexre kerül a sor rosszul is érezném magam ha így lennék jelen, mert akkor férinek szeretem magam érezni. de amúgy pedig ez az age play dolog nagyon jó és imádom űzni.
2016. márc. 1. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az a baj a külföldre költözéssel, hogy ott még kevésbé fogod magas biztonságban érezni, minden új, bizonytalan. Ha már most ennyire vágysz a biztonságra,mi lesz veled kint?
2016. márc. 1. 20:55
 12/20 A kérdező kommentje:
tudom de itthon soha nem tudok normálisan megélni :S hogy veszek majd lakást 100.000 forintos keresetből és mellett hogy fizetem a számlákat.
2016. márc. 1. 21:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Igazat mondassz, tênyleg? :o
2016. márc. 2. 00:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Változtatnod kellene ezen! Meg kéne találnod a válszt arra, hogy mi vonz vissza a gyermekkorodba. Milyen érzést nyújt neked az, ha nem viselsz pelenkát?

Ez lenne a kiindulópont...

Azt tudod, hogy ugye ennek nagyon komoly leli oka van, és nem csak egy játék!

Szerintem, ahhoz, hogy elfogadjanak, tenni kell valamit, változtatni! Nem csak azt várni, hogy valaki elfogadjon. :)

2016. márc. 2. 23:40
 15/20 A kérdező kommentje:
"Szerintem, ahhoz, hogy elfogadjanak, tenni kell valamit, változtatni!" Tehát önmagam megtagadni. mond ezt egy meleg embernek és nem hiszem hogy kiteregeted ami kapsz majd... azért mert furább vagyok még nm jelenti azt hogy komoly lelki sérült ember vagyok. neem fogok másokért változni csak remélem hogy lesz olyan aki majd elfogad és esetleg csatlakozik a jétékba. a pelenkáról pedig ahogy írtam ez nem fontos. semmi bajom ha nem viselem, de ha nem játszahtok, nem nézhetek mesét, nem lehetek gyerekes, nem viselhetek színes aranyos ruhákat, nem rajzolgathatok akkor nagyon üresnek érzem magam és elveszettnek. és ez nem valami hatalmas lelki probléma miatt van ahogy te itt állíítod hanem azért mert ez az én személyiségem RÉSZE. ez vagyok ÉN. ugyan úgy ahogy ha egy melegnek tagadásban kell élnie ő is szörnyen üresnek és depisnek fogja magát érezni.
2016. márc. 3. 01:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Sokan jelentik itt ki, hogy ők nem változnak, mindenki fogadja el őket. Ez nagyon szép és jó, csak senkinek nem kötelessége eltűrni maga mellett mindenki hülyeségeit. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, de nem szabad legyinteni, hogy ez van. Mindenkinek törekednie kell a jobbra, hogy fejlessze önmagát. Senki nem fogja elfogadni, hogy egy felnőtt férfi pelenakában akar mesét nézni. Ez nem normális. És most folytathatod így és kesereghetsz, hogy senki nem akar barátkozni veled, vagy változtathatsz, de a minimum az, hogy ezt nem reklámozod, ha be akarsz illeszkedni bármilyen társaságba. Ha meg külföldre akarsz menni, akkor pláne, ahhoz felnőtt kell, aki felelős és boldogul egyedül. Amíg ennyire visszavágysz a gyerekkorba és amíg csak a durci megy, hogy de igenis fogadjanak el úgy, hogy azért te a kisujjadat se mozdítod, addig nem jósolok nagy jövőt neked kint. És most megsértődhetsz ezen, de a jövő múlik azon, hogy változtatsz. És ne keverd ide a melegeket, ők így születtek, nem tudnak változni, te tudnál, csak neked így kényelmesebb.
2016. márc. 3. 06:22
 17/20 A kérdező kommentje:

"Senki nem fogja elfogadni, hogy egy felnőtt férfi pelenakában akar mesét nézni. "

Egyem azt az aggódó kis szívedet.... és ez szarkazmus volt...

VANNAK olyan barátaim, nem is kevés, akik ezt elfogadják és élvezik is. Félreértetted. Én PÁRRA gondoltam. Hogy lesz e olya valaki aki a párom lesz és elfogadja ezt. Sokaknak megadatott, de valóban kevés az ilyen ember és félek hogy nekem nem fog összejönni, mert az érintett lányok aránya még kisebb.

" ahhoz felnőtt kell, aki felelős és boldogul egyedül"

Már elnéézést, de ez az önállóságomban mit akadályoz?

"Amíg ennyire visszavágysz a gyerekkorba és amíg csak a durci megy, hogy de igenis fogadjanak el úgy, hogy azért te a kisujjadat se mozdítod, addig nem jósolok nagy jövőt neked kint. "

Ahogy írtam, ez az önállóságomban és a munka elvégzésében semmiben nem akadályoz. Jézus.... :D szerinted aki fákba vagy kerítésekbe szeret bele az sem boldogul külföldön? :D Emiatt már dolgozni sem tud? Ez csak egy erős példa volt, mert amíg ők valóban szerelmesek a fákba addig én tudom hogy ez egy játék... Belőled sem lesz pszichológus mert fíngod nincs az emberi pszichéről.

" És ne keverd ide a melegeket, ők így születtek, nem tudnak változni, te tudnál, csak neked így kényelmesebb.

"

Mert te aztán minden tudsz. A gyerekkorban rögzült parafílik - amik NEM feltétlen szexuálisak- NEM VÁLTOZTATHATÓAK MEG. Olvass, tanulj, tájékozódj, mert a jelenlegi tudásoddal semmit nem értesz az egészből csak boohócot csinálsz magadból azok alött akik értenek hozzá és benne vannak a témában. szia.

2016. márc. 3. 13:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Oké, akkor várj arra a lányra, aki majd pelenkáz. Sok sikert.
2016. márc. 3. 13:48
 19/20 anonim válasza:

Biztos hogy fogsz talalni egy megerto lanyt. En is pelenkas vagyok , 27L, de nekem ez nem egy fetis, 15 evesen balesetem volt, azota nem tudom visszatartani a vizeletem.

Egyetemre is jartam pelnkaba, most szoros parkapcsolatom van.

Mindent lehet. Apropo en is kulfoldon lakok.

2016. márc. 5. 21:13
 20/20 anonim válasza:
Vannak olyan emberek akik megértenek és biztatnak, ne add fel önmagadat. Én 26 éves L vagyok, stabil párkapcsolatban élek, nekem is idönként szükségem van pelenkára, minden hétvégén hordok pelenkát mert jól esik.
2016. márc. 6. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!