Szerintetek valaha lesz olyan lány/fiú aki elfogad? Szeretem ha gyerekként kezelnek, szeretek gyerekes dolgokba öltözni, mesét nézni és pelenkát is viselni, amit NEM használok. és szeretem ha felolvasnak nekem.20f
Változtatnod kellene ezen! Meg kéne találnod a válszt arra, hogy mi vonz vissza a gyermekkorodba. Milyen érzést nyújt neked az, ha nem viselsz pelenkát?
Ez lenne a kiindulópont...
Azt tudod, hogy ugye ennek nagyon komoly leli oka van, és nem csak egy játék!
Szerintem, ahhoz, hogy elfogadjanak, tenni kell valamit, változtatni! Nem csak azt várni, hogy valaki elfogadjon. :)
"Senki nem fogja elfogadni, hogy egy felnőtt férfi pelenakában akar mesét nézni. "
Egyem azt az aggódó kis szívedet.... és ez szarkazmus volt...
VANNAK olyan barátaim, nem is kevés, akik ezt elfogadják és élvezik is. Félreértetted. Én PÁRRA gondoltam. Hogy lesz e olya valaki aki a párom lesz és elfogadja ezt. Sokaknak megadatott, de valóban kevés az ilyen ember és félek hogy nekem nem fog összejönni, mert az érintett lányok aránya még kisebb.
" ahhoz felnőtt kell, aki felelős és boldogul egyedül"
Már elnéézést, de ez az önállóságomban mit akadályoz?
"Amíg ennyire visszavágysz a gyerekkorba és amíg csak a durci megy, hogy de igenis fogadjanak el úgy, hogy azért te a kisujjadat se mozdítod, addig nem jósolok nagy jövőt neked kint. "
Ahogy írtam, ez az önállóságomban és a munka elvégzésében semmiben nem akadályoz. Jézus.... :D szerinted aki fákba vagy kerítésekbe szeret bele az sem boldogul külföldön? :D Emiatt már dolgozni sem tud? Ez csak egy erős példa volt, mert amíg ők valóban szerelmesek a fákba addig én tudom hogy ez egy játék... Belőled sem lesz pszichológus mert fíngod nincs az emberi pszichéről.
" És ne keverd ide a melegeket, ők így születtek, nem tudnak változni, te tudnál, csak neked így kényelmesebb.
"
Mert te aztán minden tudsz. A gyerekkorban rögzült parafílik - amik NEM feltétlen szexuálisak- NEM VÁLTOZTATHATÓAK MEG. Olvass, tanulj, tájékozódj, mert a jelenlegi tudásoddal semmit nem értesz az egészből csak boohócot csinálsz magadból azok alött akik értenek hozzá és benne vannak a témában. szia.
Biztos hogy fogsz talalni egy megerto lanyt. En is pelenkas vagyok , 27L, de nekem ez nem egy fetis, 15 evesen balesetem volt, azota nem tudom visszatartani a vizeletem.
Egyetemre is jartam pelnkaba, most szoros parkapcsolatom van.
Mindent lehet. Apropo en is kulfoldon lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!