Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom eldönteni, hogy...

Nem tudom eldönteni, hogy szép vagyok, vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék képet csatolni.

Nem rég mondta az egyik ismerősöm, hogy szép arcom van, ami miatt napokig jó kedvem volt. Sokan "bepróbálkoztak" már nálam, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy szép vagyok. Egy random képen meglátom magam, és rosszul vagyok. Olyan undorító fejem van, és nem érthetem, hogy egyáltalán hogy mondhatták erre, hogy szép. Mit csináljak? 16/L

,

2016. febr. 27. 20:07
1 2
 11/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Te döntöd el, szép vagy-e vagy nem. Nyilván alacsny az önbizalmad, de hiába mondják mások rád, hogy szép vagy, úgyis az számít, te mit érzel. Nem kell mindenkinek szépnek lenni egyébként, nem ettől lesz senki se gazdagabb vagy értékesebb, de ha a külsőségekkel foglalkozol, akkor csak az számít, te mit érzel. Én egyik nap felkeltem, és eldöntöttem, hogy szép vagyok, és onnantól kezdve az is voltam.
2016. febr. 28. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!