Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a megjátszás a tinidzser...

Mi ez a megjátszás a tinidzserek között?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy tisztelet a kivételnek, de tényleg!

Nem értem, hogy mi ez a megjátszás rengeteg tinédzsernél?

1. Közösségi oldalakon csücsörítős, kiábrándító, pózolós képek, némelyik szinte félmeztelenül..... -.-" meztelen gatyába nyúlós képek fiúktól.

(Hozzá teszem nem vagyok prűd, de szerintem túlzás 13-17 éveseknek ilyen képeket kiposztolni)

2. Egyik se szűz már... 12 évesen is akár. :P 3 napos kapcsolatok, nemi szervről küldözgetnek képeket idősebb pasiknak...

3. Kiírják hogy ,,single as fuck" és a kis 13 éves(egyem meg) már nemi életet akar élni ha még eddig nem jött össze.ha fiú csajozni/ha lány pasizni akar

4. Cigiznek, isznak, buliznak

5.és elítélnek ha te csak szimplán jófej vagy, és különb vagy.

6. Gyűjtögetik a lájkokat követőket(tiszta beteges mű világ amiben élünk)

Azt hiszik ettől lesznek népszerűbbek.( állítólag mostanság már vásárolni is lehet követőket...) :'D basszus

7. Felvágnak

Egyre több ilyet látok... Én is csaj vagyok, lassan tini korom végéhez érek, de szerintem ez nagyon szánalmas. Régi barátnőim közül is egy pár ilyen lett, ahogy kb betöltötte 15-16. Suli is tele van az ilyenekkel.. És elmondanám, hogy ezzel senki se akarok kritizálni, csak kíváncsi vagyok ez miért van. Mégegyszer tisztelet a kívételni aki normális tini. Szerintem ezek a dolgok nélkül is lehet boldognak lenni.

Igazából, hogy őszinte legyek lesz*om ki milyen, de már azért idegesít, mert be is szólnak az ilyen emberek: -Na van már pasid? Biztos azért nincs, mert nem kellesz senkinek!

Persze elég csípősen vissza szólok az ilyeneknek..

2016. febr. 26. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem inkább ez a folytonos, általánosító sopánkodás borít ki, pedig én se vagyok már éppen tini, szóval én is panaszkodhatnék, hogy "jajjj, ezek a mai fiatalok!!!.

De nem teszem, mert kábé 10 éve, még a mi időnkben is ugyanúgy voltak gondok a fiatalsággal, csak akkor épp más dolgokba kötöttek bele.

2016. febr. 26. 19:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Teljesen elfogadom a véleményed, nem mindenki ért ezzel egyet, de ha mi elfogadjuk az ilyenekek, akkor ők se kritizáljanak, fogadják el, hogy minket ez nem érdekel. A tanulás, meg jövőnk fontos. Addig engem sem érdekelnek amíg be nem szólnak.
2016. febr. 26. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Van, aki ellenállóbb a korszellemmel szemben, más kevésbé.

Ez a fajta viselkedés az éretlenség jele. Igen, 13 évesen is éretlen egy 13 éveshez képest, ha ezeknek a hatásoknak enged, és olyan viselkedési formákat ölt magára, amit amúgy sosem tett volna meg.

A beszólás önigazolás, mert akkor érzik jól magukat az ilyen gyerekek, ha csordában vannak (mindenhonnan jön a megerősítés), illetve ha találnak egy vagy több olyat, akinél felsőbbrendűnek érezhetik magukat bármilyen oknál fogva.

Majd kinőnek belőle, bár egy kis részük sosem fog, és felnőttként is hasonlóan "üzemel".

2016. febr. 26. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Agymosás.

Logika ellenesek lettek szinte minden szempontból.

Negatív a jó, nem számító dolgokat akarnak.

Ilyen emberek sose tudják meg mi boldogság... sose.

Ha tudni akarod kifejtve, írj rám.

2016. febr. 26. 21:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, még írhattok véleményeket.:)
2016. febr. 27. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt tapasztalom.. :/ 19/F
2016. márc. 5. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a te vagy barki korosztalyaban lehetne minimum ennyi hibat talalni, sztereotipiak es nehany negativ tapasztalat utan.

En nem hiszek abban, hogy a "magyarok/franciak/olaszok ilyenek...", "minden no pletykas", "a politikusoknal rosszabb nincs!"...ember valogatja.

De valaszolva a kerdesedre; a media nagy hatassal van azokra akik befolyasolhatok, illetve azokra a gyerekekre akik a TVben azt latjak, hogy a magamutogato emberek a kiralyok.

2016. márc. 12. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:
"5.és elítélnek ha te csak szimplán jófej vagy, és különb vagy."
2016. ápr. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!