Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fővárosban tényleg bunkóbak...

Fővárosban tényleg bunkóbak az emberek mint vidéken?

Figyelt kérdés
Vidék alatt nem csak egy 100 fős települést értek :) Tisztelet a kivételnek persze a kérdésemben. Eddigi tapasztalataim alapján nagyon azok 5 hete élek Budapesten ,de már olyan bunkók,parasztok,szemétláda idegbetegekkel találkoztam,hogy az hihetetlen :) Még egyszer leírom Budapestiek ne vegyétek magatokra !!! Mert majdnem 2 millió városban tuti nem találkoztam veletek:)

2016. febr. 25. 10:39
1 2 3
 11/22 Trafó1 ***** válasza:
Ugyan olyanok, talán több a stressz és azért idegesebbek, viszont mivel több ember zsúfolódott ugyan arra a helyre ezért nagyobb a valószínűsége, hogy bunkóval találkozol, és azt hamarabb észre veszed mint a normálist.
2016. febr. 25. 11:41
 12/22 A kérdező kommentje:
Na látjátok 11 es legalább hasznos választ adott ! Minek megyek fel Budapestre ? KÖZÖD HAVER KÖZÖD ? SEMMI KÖZÖD HOZZÁ !
2016. febr. 25. 11:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Minek megyek fel Budapestre ? KÖZÖD HAVER KÖZÖD ? SEMMI KÖZÖD HOZZÁ !"

És még a budapestiek bunkók...

2016. febr. 25. 11:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

# 10/13 Időpont ma 11:36

Le style, c'est l'homme...

2016. febr. 25. 11:54
 15/22 acelsziv ***** válasza:
100%
A megnyilvánulásaidból az jön le, hogy nem mint bunkókat szidod őket, hanem mint konkurenciát.
2016. febr. 25. 12:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezett bunkóssággal nem találkoztam még fővárositól, de azt már én is tapasztaltam, hogy egy rakás bp-i azt hiszi, mindenki az ő városukban él, azon kívül nincs élet. Volt, hogy egy idegen rámírt a neten, hogy találkozzunk ilyen-olyan ügyben itt és ott (pesti cím), aztán amikor visszaírtam, hogy én 200 kilométerre lakok onnan, nem valószínű, hogy ott leszek, akkor meg meg volt lepődve. :D Nem tudom, honnan vette, hogy 'pesti vagyok, mert egy szóval sem mondtam. De ehhez hasonló többször előfordult már. Ha egy fővárosival találkozót akarok megbeszélni, fel sem merül bennük, hogy én vidéki vagyok. Kapásból mondják, hogy 15 perc múlva ekkor és itt... mondom, jó de nekem kb. 3-4 óra hosszú lesz odáig az út, szóval 15 perc múlva még nagyon nem leszek ott. XD
2016. febr. 25. 12:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem éltem vidéken, így csak rokonlátogatóban voltam ott. Nem tudom, hogy mit értenek az emberek barátságosság alatt, de ha ez az, nekem sok.

28 vagyok, mindig kevesebbnek néztem ki a koromnál. Mindenki letegez. Ez még oké. A kutyától félek, nem azok a kis tamagocsik vannak vidéken, hanem medvekutyák, de nem érdekli őket, hogy levegőt venni sem merek a kutya mellett, "nem bánt az".

Ülök nagyinál, betéved egy csapat ember, mintha ezeréves barátok lennénk - engem ez Pesten is zavar - mi van a fiúkkal? A legfontosabb kérdés. Ha megmondom, hogy felnőtt vagyok, miért nincs férjem, miért nincs gyerekem? Mosolyogva tűröm, hogy megalázzanak, majd mikor elmentek, megkérdezem a nagyit, hogy "ez amúgy ki a tököm volt?", mert bemutatkozni nem tudott.

2016. febr. 25. 15:10
 18/22 anonim ***** válasza:

A másik oldalról viszont, született pestiként - amihez ezek szerint ignorancia is társul - meglepődtem, hogy Debrecenben is van villamos. XD

Azt hittem, metró csak Pesten van, akkor villamos is nyilván, hisz minden vidéki ismerősöm busszal vagy vonattal jár.

2016. febr. 25. 15:13
 19/22 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokat laktam vidéken,falun is,de valójában Budapesten nőttem fel,és most is itt lakom.

Budapesten a primitívség,bunkóság,gátlástalanság nincs általában leplezve,tehát mindenki olyan,amilyen,és sajnos a városi ember rohan,türelmetlen,ebből kifolyólag nem toleráns a másikkal szemben.A város nagy része tele van prollerekkel,akik mindenre tesznek magasból.

Vidéken,falun a saját jóhír megőrzése miatt mindenki próbál nagyokat köszönni,és látszólag udvarias lenni,de valójában a városi pr0li vidéki megfelelője,azaz a földtúró paraszt ugyanúgy irigy,gonosz,ha egy kicsit is jobban megy neked,és az alattomos sunyi módszereivel megpróbál kiszúrni veled.

Az ember emberi tulajdonságokkal bír mindenhol,ha valakit nagyon zavarnak a bunkóskodások,olyan környékre kell költözni,ahol kevésbé ilyenek az emberek.

2016. febr. 25. 16:30
 20/22 A kérdező kommentje:
EZ MAGYARORSZÁG :D Utolsó kommentelő ez mindenhol így van akárhová mész itt Magyarországon rosszindulat,irigység,gyűlölet,remélem megdöglessz stílus nagyon sok emberben megtalálható ,de nem csak Budapesten. Ez a rosszindulat egész Magyarországon megtalálható szerintem. Amikor külföldön nyaraltunk nem volt rossz indulat az emberekben szépen mosolyogtak köszöngettek nevetgéltek ,de hazánk teljesen más sokan végigszenvedik az egész napot fapofával !
2016. febr. 25. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!