Fővárosban tényleg bunkóbak az emberek mint vidéken?
"Minek megyek fel Budapestre ? KÖZÖD HAVER KÖZÖD ? SEMMI KÖZÖD HOZZÁ !"
És még a budapestiek bunkók...
# 10/13 Időpont ma 11:36
Le style, c'est l'homme...
Nem éltem vidéken, így csak rokonlátogatóban voltam ott. Nem tudom, hogy mit értenek az emberek barátságosság alatt, de ha ez az, nekem sok.
28 vagyok, mindig kevesebbnek néztem ki a koromnál. Mindenki letegez. Ez még oké. A kutyától félek, nem azok a kis tamagocsik vannak vidéken, hanem medvekutyák, de nem érdekli őket, hogy levegőt venni sem merek a kutya mellett, "nem bánt az".
Ülök nagyinál, betéved egy csapat ember, mintha ezeréves barátok lennénk - engem ez Pesten is zavar - mi van a fiúkkal? A legfontosabb kérdés. Ha megmondom, hogy felnőtt vagyok, miért nincs férjem, miért nincs gyerekem? Mosolyogva tűröm, hogy megalázzanak, majd mikor elmentek, megkérdezem a nagyit, hogy "ez amúgy ki a tököm volt?", mert bemutatkozni nem tudott.
A másik oldalról viszont, született pestiként - amihez ezek szerint ignorancia is társul - meglepődtem, hogy Debrecenben is van villamos. XD
Azt hittem, metró csak Pesten van, akkor villamos is nyilván, hisz minden vidéki ismerősöm busszal vagy vonattal jár.
Én nagyon sokat laktam vidéken,falun is,de valójában Budapesten nőttem fel,és most is itt lakom.
Budapesten a primitívség,bunkóság,gátlástalanság nincs általában leplezve,tehát mindenki olyan,amilyen,és sajnos a városi ember rohan,türelmetlen,ebből kifolyólag nem toleráns a másikkal szemben.A város nagy része tele van prollerekkel,akik mindenre tesznek magasból.
Vidéken,falun a saját jóhír megőrzése miatt mindenki próbál nagyokat köszönni,és látszólag udvarias lenni,de valójában a városi pr0li vidéki megfelelője,azaz a földtúró paraszt ugyanúgy irigy,gonosz,ha egy kicsit is jobban megy neked,és az alattomos sunyi módszereivel megpróbál kiszúrni veled.
Az ember emberi tulajdonságokkal bír mindenhol,ha valakit nagyon zavarnak a bunkóskodások,olyan környékre kell költözni,ahol kevésbé ilyenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!