Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen életet él egy érdek ember?

Milyen életet él egy érdek ember?

Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ez vele született dolog, csak nem mindenkinél olyan erős vagy elnyomja vagy nem tudsz róla. Az hogy valaki emocionális, empátiát érez bármi iránt akár egy állatról beszéljünk, ez nem tud kialakulni vagy fordítva visszájára fordulni ez vagy van benned vagy nincs, az persze lehet, hogy idővel egyre rosszabb lesz és az érdek vesz át az uralmat.
2016. febr. 23. 22:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Bár az is lehet, hogy valakit sok csalódás ér és azért lesz ilyen, de azon látszani is fog és nem egy rideg érdek ember vagy épp egy empátiát sugárzó pszichopata látszatát kelti, hanem egy megkeseredett emberét.
2016. febr. 23. 22:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy boldogat. Ismerek egy ilyet, bele is estem a csapdájába. Most összeszedett magának egy gazdag pasit, aki kifizette a hitelét, elhalmozza dolgokkal. Elvetettem magát vele, gondja semmi. És mivel nem zavarja, ha megbántja, ezért nem is lehet boldogtalan addig, míg a pénze megvan.

Az meg, hogy a pasija boldog-e vele teljes mértékben attól függ, hogy ő hogyan alakítja. Mivel ésszel reagál mindenre, nem érzelemből.

2016. febr. 24. 13:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindig a lehetőségeket keresi a másikban (pl.: a másik tudásának a kihasználását), a másik szárnyán szeret előrébb jutni, a háttérben persze megbújik a saját stiklijeivel. Ha hibázik, akkor egyből védelmet keres (rendszerint a felettesénél), akivel rendkívül jó kapcsolatot ápol. Az, hogy valójában mit is érez, azt ő sem tudja. Erre példa: rohan a főnökéhez (pl.: Nőnap miatt) csak azért, hogy jó pontja legyen nála, de otthon nem ünnepli az asszonyával ezt az ünnepet.
2016. febr. 24. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!