Aki csendes, visszahúzódó típus, az hogy védje meg magát a támadásokkal szemben?
A kérdés rám is vonatkozik, én teljesen ilyen vagyok. Ha az embert szivatják, az rosszabb mintha megvernék, mert azt le lehet rendezni egymást kozt, a lelki bántás sokkal fájdalmasabb mint a fizikai... Velem sokszor megtortént hogy pl. beszóltak, szivattak, de egyszeruen nem tudtam rá mit reagálni, nem tudtam visszavágni, mert ok "képzettek" voltak benne, én meg nem.
Tehát hogy lehet lelki támadások ellen védekeznie egy csendes, visszahúzódó srácnak?
Több csendes, de hatékony megoldás is létezik, semmiféle előre készültség nem kell hozzá:
1.Leszarod és otthagyod, hadd mondja.Egyik füleden be, másikon ki.Az a személy levegő.
2.Röhögsz rajta vagy gúnyosan mosolyogsz és leszarod, ott hagyod.
3.Alattomosan.Háta mögött tönkre teszed a munkáját vagy valamijét...Öltözőben hagyott ruhájára valahogy kávé folyik, stb...
Kellemes szórakozást ;)
"Lehet, hogy olyan vagyok, amilyennek mondtok engem, lehet hogy nem. Egy biztos: nekem nincs szükségem arra, hogy másokat bántsak azért, hogy jobbnak, nagyobbnak érezzem magamat saját magammal kapcsolatban. Valahol ez inkább elismerés a számomra, hiszen nekem nem kell ilyen módszerekhez alacsonyodnom, hogy jól érezzem magam."
"Tudod, az a vicces, hogy ha te engem lehúzol, az nem azt jelenti, hogy én feljebb állok, mint te?"
"Ezzel most csak annyit mutatsz be, hogy te élvezed azt, ha másokat bánthatsz. Ettől érzed magadat jól, vagy nagynak. Szadista vagy? Kirakhatunk egy táblát a nyakadra: »Kisgyerekeket, kisállatokat és úgy általában normális embereket ne hozzanak a közelembe.«"
utolsó: koszi a tanácsért, de viszont sajnos nem mukodik esetemben, meg is mondom mért:
1. ok, nem torodok vele - de ha egy egész csoport ember szivat, akkor nem unják meg, mert mindig van aki tud valami új szivatást. Meg amugy is, ha ilyeneket vágnak a fejedhez, hogy homokos, anyád egy k****, te g**i, akkor azért torodik vele az ember minimálisan, mert ilyeneket azért nem engedhetsz el a fuled mellett...
2. amint az egyes pontból látni, ilyen beszólásokon rohogni nem igen lehet, maximum sírni...
3. Ez még mukodik is, de itt is az a baj, hogy a szintjukre sullyedsz, te is "gonosz" leszel, másrészt ha kiderul hogy te voltál, akkor még jobban megszivatnak...
úgy, hogy megtanulja kinyitni a száját és megvédeni magát.
Ha nem tanulja meg, akkor egész életében az elnyomott szerepet fogja megkapni akár a munkahelyén, akár a párkapcsolatában... már ha lesz kapcsolata, meg melóhelye!
Ő lesz az aki majd szó nélkül bejár minden hétvégén melózni, míg a többiek otthon pihennek, persze egy nevetséges összegért, vagy pedig ingyen!
"lelki bántás sokkal fájdalmasabb mint a fizikai.."
Ezt szinte minden ember tudja földön.
Nagyon könnyű.
Hozzáállásodon kell változtass. Ha jó hozzáállásod van, jól reagálsz, így nem fog benned negatívokat gerjeszteni saját hozzáállásod.
Ehhez csak tényeket kell realizálni.
Mindenki ember, valamilyen személyiséggel, agyi szinttel és hasonlók..
Vélemények nem számítanak csak tények, mert semmiféle vélemény nem fogja felülírni tényeket. Ha valaki nem hisz fizikában, fizika ugyan úgy fog működni.
Ezt még csak erősíti a tény, ők iszonyatosan semmirevaló, csak ártani tudó féreg, negatív emberek. Így véleményük kevesebbet számít mint semmi.
Ha segítség kell e technika elsajátításában, gyakorlásban, írj rám.
Üdvözlettel, egy mindig boldog ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!