Úgy érzem több személyből épülök fel, és csak kedvtől függ, hogy melyik vagyok?
Úgy érzem, mintha 3 embertípus lennék egyszerre.
Mármint az egyik "énem" az a gettós, amerikai, aki mindig sapkába, háremgatyába van, mint egy menő street dance-s.
A másik énem a tipikus segítőkész, természetbolond, örökpozitív ember. És a harmadik énem pedig az a kis úrihölgy, borral a kezébe, óriás kalappal a fején.
És igazából csak kedvemből függ, hogy melyiket hozom ki magamból, és hogy melyik tulajdonságba öltözök.
Hogy tudnám elérni, hogy csak 1 személyiségem legyen? Ne legyek ilyen össze-vissza mozgó személy?
Honnan tudom, hogy melyik is vagyok valójába én?
Ne ijedj meg, és ne akarj egysíkú lenni, mert ez a normális, ahogy vagy :)
Most gondolj bele, milyen lenne, ha csak egy arckifejezésünk lenne, és minden de minden szituban csak az lenne az arcunkon?? Temetésen is, esküvőn is, buliban, boltban, otthon stb?
Tudom, nem arckifejezést írtál, hanem személyt, de az arckifejezés kicsiben ugyanez: hangulattól függ.
Én képregényeket rajzolok hobbiból, és arra jutottam, hogy mindegyik karakterem is kicsit én vagyok: én vagyok a nyugodt, a bosszankodós, a félénk, az anyáskodó figura is :) De még sorolhatnám.
Az embernek több arca és több szerepe van élete során, hiszen először gyerek, aztán kamasz, aztán lehet szerelmestárs, barát, szülő, tanár, ellenfél, stb stb.
Amikor nagyon szélsőségekbe megy, illetve bármikor mikor észreveszed és negatívnak gondolod, analizáld magad és tudatosan változtass viselkedéseden.
Gyakorlással megrögződés és befolyás miatti személyiségváltozás felülírható.
Nem probléma amúgy ha sokféle képen viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!