Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lassan kezdek megőrülni, már...

Lassan kezdek megőrülni, már nem tudom ki vagyok mi vagyok, és miért?

Figyelt kérdés
Az elmúlt időben folyamatos problémák jöttek elő. Nem anyagi és főleg olyan dolgok melyeken sok ember átmegy egyszerűen, én viszont egy sajnos egy érzelmileg labilis személy vagyok aki egy elég nehéz eset. Legalább is ez jött le számomra. Az emberek elhagytak, "barátaimnak" (chh) fontosabb a játék és szórakozás mint én. Barátnő itt hagyott (hasonló mint én, jól beválasztottunk) igy ő sincs ki támpgason. Hozzá társul egy kis személyiség zavar is ami nagyban megnehezíti a mindennapi életet. Egy darabig arra gondoltam véget vetek a szenvedésnek azonban mostanra eljutottam arra a szintre hogy minden mindegy. Magam ehelyett már az egész emberi fajt ki akarom írtani. Mégis mit kezdjek magammal?? Egy részem újra akarja kedzeni, egyik elakar mindent pusztítani. Egyszerre utálom és kedvelem azt a néhány embert akire persze nem számíthatok.

2016. febr. 20. 22:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Rendben leszarom, de ez még nem megoldás a problémákra csak eggyel kevesebb amivel foglalkozni kell. De ettől nem lesz semmi jobb..
2016. febr. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!