Titeket mennyire befolyásol párkeresésnél a keresett társ etnikuma?
Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy pl. ha te fehér, magyar vagy, akkor egy roma emberre egyáltalán rá sem próbálsz úgy nézni mint a jövendőbelidre?
Én magyar vagyok, csak elgondolkodtam ma ezen, mert van egy lány, akivel egy buszmegállóban szállok fel és igazából egy 10/10-es lány lenne külsőre és még értelmes is, de cigány. És igazából emiatt nem merek közeledni felé úgy, ahogy szeretnék.. Nem azért mert félek tőle, hanem mert félek a családok/rokonok/barátok véleményétől.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ne nézettek retardáltnak, ha esetleg rosszul használom a szavakat, így nap végén már nem megy annyira jól a fogalmazás.
sajnos a családunkba már beházasodott egy cigány... csak addig volt jó és kedves, míg a papír nem volt meg. azóta csak tesped, kritizál mindenkit, és napi szintűek a viták.
Én biztos nem kezdenék lassan már semmilyen nővel sem, tök8, hogy cigány vagy sem!
Nekem őszintén szólva tényleg csak fehérek jönnek be. Hosszútávon mást el sem tudok képzelni. Egyébként is nagyon finnyás vagyok, akárkivel nem érem be. :P
A feketék, ázsiaiak, romák, arabok azért nem tetszenek, mert nem tetszenek a vonásaik. Persze akad 1-2 kivétel, akire nem azt mondom, hogy "még bottal se", de egyszerűen nekem nem vonzóak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!