Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket mennyire befolyásol...

Titeket mennyire befolyásol párkeresésnél a keresett társ etnikuma?

Figyelt kérdés

Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy pl. ha te fehér, magyar vagy, akkor egy roma emberre egyáltalán rá sem próbálsz úgy nézni mint a jövendőbelidre?

Én magyar vagyok, csak elgondolkodtam ma ezen, mert van egy lány, akivel egy buszmegállóban szállok fel és igazából egy 10/10-es lány lenne külsőre és még értelmes is, de cigány. És igazából emiatt nem merek közeledni felé úgy, ahogy szeretnék.. Nem azért mert félek tőle, hanem mert félek a családok/rokonok/barátok véleményétől.

Ti hogy vagytok ezzel?

Ne nézettek retardáltnak, ha esetleg rosszul használom a szavakat, így nap végén már nem megy annyira jól a fogalmazás.

2016. febr. 19. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Azért mert a sok retardált tetszik/nem tetszik-ként használja. Így megy ez az oldal működése óta. Rá se ránts, itt ezért nem jelent semmit, hogy kinek hány %-a van.
2016. febr. 19. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

sajnos a családunkba már beházasodott egy cigány... csak addig volt jó és kedves, míg a papír nem volt meg. azóta csak tesped, kritizál mindenkit, és napi szintűek a viták.

Én biztos nem kezdenék lassan már semmilyen nővel sem, tök8, hogy cigány vagy sem!

2016. febr. 19. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Nekem sem jönnek be a cigányok. Sem a feketék. Én homoszexuális vagyok aztán a melegek között is van ugye mindenféle etnikumú. A múltkor rámírt egy roma. És fel volt háborodva,hogy nem jön be. Egyszerűen nem és kész. De a világért sem akarta megérteni.
2016. febr. 20. 08:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem őszintén szólva tényleg csak fehérek jönnek be. Hosszútávon mást el sem tudok képzelni. Egyébként is nagyon finnyás vagyok, akárkivel nem érem be. :P

A feketék, ázsiaiak, romák, arabok azért nem tetszenek, mert nem tetszenek a vonásaik. Persze akad 1-2 kivétel, akire nem azt mondom, hogy "még bottal se", de egyszerűen nekem nem vonzóak. :/

2016. márc. 15. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!